Så fin söndag

31 Augusti 2014 - 19:12
Hej godingar! 

Idag har jag haft en fan så fin söndag alltså. Fick sushi i solen (supergod sådan också, rekommenderar varmt sushi bar vid Mariatorget), hade en mysig stund med Laura och sen fick jag även möta upp Karolina för att sätta oss i solen och prata om allt möjligt. Mycket sol och mycket prat idag med andra ord, precis som det ska vara.
Köpte även ett par nya mjukisbyxor idag, eller ja mer yogabyxor kanske eller vad det kan tänkas heta. Som tighta mjukisar, hehe. Kanske inte roligaste shoppingen men jag har dem på just i detta nu och jag är redan kär <3
 
De ska faktiskt få utomhuspremiär nu för jag ska ge mig ut på en promenad i kvällssolen och ringa lite samtal, två flugor i en smäll. Sen blir det choklad framför en film som jag tycker verkar mycket lovande (såg 20 min igår) så recension på den kommer kanske imorgon ;)
 
Puss&kram
 
denna sushin <3 och världens charmigaste personal med.
 
 
mina kära vänner är faktiskt väldigt kameraskygga, därför blir det mest me, myself and I i denna blogg. Trist men sant. Såhär har jag sett ut. Karolinas första kommentar: "du ser ut som en punkare idag". Hmpf. kanske inte precis den looken jag försökte uppnå.(och ja, shortskanten har vikt sig jättefullt. usch)
 

Let me know

31 Augusti 2014 - 10:31
Hej finisar!
 
Nu har jag haft den här bloggen i snart fyra månader, känns som föralltid dock. Det är kul att se hur besökarna ökat och få respons på det man skriver. Vissa säger ju att de "enbart bloggar för sin egen skull". Bullshit säger jag då! Jag skulle aldrig blogga om jag hade noll besökare och aldrig fick en kommentar. 
Visst att jag absolut inte har någon stor blogg, långt därifrån, men det är ändå en del som kikar in här varje dag, majoriteten är garanterat sådana som ser min blogg i något kommentarsfält hos någon annan och sen klickar sig hit och ba "fan vad trist blogg, hit vill jag aldrig tillbaka" och sen trycker på krysset. Haha. Men jag vill ändå tro (hoppas kanske?) att jag har några trogna läsare där ute som läser lite då och då!? 
 
Aa i vilket fall som helst så tycker jag det är dags för utvecklingssamtal nu! Haha, nejdå... Men är lite nyfiken på vad ni tycker är bra? Dåligt? Vill ni se mer eller mindre av något? Är såå svårt att veta vad folk egentligen uppskattar att läsa om. Känns så ovärt om jag varje dag skriver ett "det här har jag gjort idag"-inlägg så är det kanske ingen som läser ändå för det är så trist. Haha. Så idag när jag är ute och flänger tänkte jag ni skulle få skriva här nedan ifall ni har någon idé, åsikt eller tips! Kan även ta kritik så risa och rosa för fullt nu ;)
 
Puss på er gullisar.
 
 
 
 
 

sista augusti.

31 Augusti 2014 - 09:05
Hej rara!
 
Gah, den där rubriken var ju inte alls ångestframkallande. Idag är det sista dagen på sista sommarmånaden. Fast vad fan, får inte deppa för det. Hösten har många fördelar den med och jag längtar redan efter jul (min absolut solklara favvohögtid).
 
Och idag är ju en härlig dag. Blir tyvärr inget spa då Johanna är sjuk, men jag ska istället träffa Laura. Och kanske även får till en träff med Karolina. Minst lika mysigt det.
Jag och Laura ska visst luncha sushi, blev ju aldrig nån sushi för mig i fredags så suget är inte tillfredsställt ;) Ser att det är sol och fint ute så ska släpa mig ut och få lite luft nu så kickar vi igång dagen sen.
 
PUSS!
 
tänk om min morgon fått börja såhär.. *drömmer mig bort*
 
 
 
 

RSS 2.0