2:a augusti.

Hej raringar! 
 
Happy Pride på er alla! Hehe, så jäkla fult uttryck. Jag hade så gärna velat joina paraden, är ju bästa stämningen! Men den började tydligen ett på söder och jag slutar ju jobba ett på Strandvägen.  Lite synd men ser att många vänner är där och uppdaterar flitigt på insta så känns nästan som jag också är med, haha.
 
Är lite mör i benen efter en jobbdag med himla massa spring, så nu har jag slagit mig ner här och slängt upp fötterna, dragit av mig byxorna och knäppt första bärsen.. Aa kanske inte riktigt. Men typ, jag slappar helt enkelt!
Nu är min ena älskling dessutom på svensk mark, välkommen hem Karolina!! Fy vad tomt det varit.
Jag längtar tills imorgon jättemycket, trots att söndag är den mest hektiska dagen på hotellet så ska det bli kul. Tiden går snabbt då. Och när jag slutar ska jag äntligen få träffa favvo-tjejen. Need her <3
 
Nog om det.. måste bara berätta en grej som är så jäkla typiskt, sen ska jag skriva lite jobb här och leka nyttig. Men jag tror jag gjort ganska tydligt att jag irriterar mig grymt mycket på människoläten va? haha, alltså främmande människor som smaskar, stönar, flåsar, harklar sig. Gah, jag blir verkligen helt tokig! Och nu har jag slagit mig ner på ett café, det är rätt lugnt och glest mellan alla.. tror ni inte att kvinnan som sitter närmast har nån jäkla harkel-tourettes!? Hon harklar sig på ett tvångsmässigt sätt, inte att hon är slemmig eller förkyld eller så utan mer en slags skrik-hostning var 10:e sekund, samtidigt som hon slår sig på kinden. Det är ju säkert jobbigt för henne med och jag borde ha överseende, men mitt tålamod och min förståelse blir verkligen mindre och mindre ju äldre jag blir, haha. Snart kommer jag flippa och ba "vill du ha vatten kanske? eller en sugtablett? eller en slemsugning??".
 
Nej men fy vad jag skriver långt. Fattar inte. Sorry girls, ska skärpa mig! PUSS
 
 
 
 


Alice    •     •   http://alicelindstrom.se

sv: jag var där 2 veckor (:
har du varit i USA någon gång?

linn    •     •   http://linnsees.forme.se

hoppas du har en grym dag :D !!

Tove    •     •   http://tosa.blogg.se/

Va fin blogg du har! Hoppas du har en lika fin dag. :)

Om du har lust hade det betytt så mycket om du klickade förbi min blogg också. :)


Kom ihåg mig?