done for today.

Hej snyggon!
 
Sådärja. Nu är jag hemkommen.. var ju inte så farligt det där. Jag tycker mest det är jobbigt mentalt innan långa dagar. Visste liksom jag skulle gå hemifrån vid halv sex och komma hem halv åtta på kvällen - tidigast! Men när jag traskade till jobbet imorse tänkte jag på allt roligt jag kan göra för pengarna jag tjänar på denna ynka dagen. Då kändes det lätt värt :)
 
Nu är jag på så himla bra humör!! Jag inser helt plötsligt att jag har väldigt mycket att vara tacksam för, att jag har mycket att se fram emot och att mitt liv faktiskt blivit så jävla mycket bättre senaste åren. Allt är inte precis tiptop alla dagar (stark underdrift) men jag gör saker varje dag nu som var totalt omöjliga för något år sedan. Man ska inte vara för mesig mot sig själv, men man ska fan inte vara för hård heller. Det HAR gått framåt och jag ska se till att det går ännu mer framåt. Höstens mål!
 
Imorgon ska jag dessutom boka tåg till Karlstad, så på söndag blir det Värmland. Jag längtar såå! Saknade stad och familj.
 
Nu tänkte jag gå och äta ungefär allt som finns i kylskåpet. Vi hörs imorgon. PUSS
 
ps. Hajen ikväll på ettan såg jag precis. Kult-film! måste ses med alla dess moderna specialeffekter. hehe.
 
 
 


Malin    •     •   http://houseonahill.blogg.se

så är det, ibland måste man titta i backspegeln och klappa sig själv på axeln:)

Svar: JA! man måste nog göra det :) Kram!
Isa

Clara    •     •   http://clararingqvist.se

Så härligt när man kan känna sig så nöjd och glad!

Sanndi    •     •  

Vilken fin blogg. =)


Kom ihåg mig?