En lista.

(Det här inlägget är tidsinställt och skrevs igår kväll, ville bara säga det så ni har det i åtanke när ni läser vissa svar, typ de två sista)

 

Det här var nog tänkt som någon form av höstlista från början, men ju fler som kopierat den har det nog trillat bort/tillkommit frågor. Så nu kör vi bara på att det är en vanlig lista:

 

1. Finns det nått i ditt liv som du ångrar att du aldrig har gjort?
Men oh ja, fast känns lite sorgligt att tänka att det är försent nu!? Men hade önskat jag skulle åkt som au-pair när jag tog studenten. Jag har ångrat att jag inte sökte mer hjälp i början när jag insåg jag inte mådde bra. Och faktiskt så ångrar jag att jag inte gjorde mer knäppa och stökiga saker när jag tonåring. Har alltid varit alldeles för duktig flicka.


2. Har du gråtit de senaste dagarna?
Förvånansvärt nog inte.

3. Säger du alltid det du tycker och känner?
 
Absolut inte. Men kommer alltid på efteråt vad jag skulle sagt. 


4. Vad gjorde du vid den här tiden för ett år sedan? - Hur såg ditt liv ut?  
Jösses.. förväntas man komma ihåg sånt? Måste tänka.. Bodde på ringvägen och hade precis varit i Riga med Johanna tror jag minsann. Det var en fin resa med mycket galna minnen.

 

 5. Vad lyssnar du på för musik?
Lyssnar mest när jag går/springer/tränar så det blir mest peppig musik som 90-tal, schlager och ny RNB. Annars är oasis ett mycket bra band.


6. Vad läser du? 
Öh, inget. haha. Metro och sms.


7. Vad var bästa med sommaren?
Värmen och att jag faktiskt, för första gången på fleraflera år, jobbat något som nästan kan likna heltid.

8. Senast köpta plagg?
En assöt randig tischa från Brandy&melville. Så himla sköna material där med. Ni måste handla där!! (icke sponsrad)9. Hur ser du på framtiden?
Varierar från dag till dag beroende på mående. Antingen väldigt deppigt att "kommer aldrig få ett bra liv" eller överpepp som "fan vad mycket roligt jag ska göra NU NU NU". Väldigt svart eller vitt tänk som alltid.

11. När älskar du att leva? 
När jag är riktigt stolt över mig själv. Och den där stunden när man just avslutat något man fasat för länge, typ när man gick och satte sig igen efter att ha hållit sitt nationella svenska tal för klassen.
Sen även när man är i moments när allt känns så bra bara.. som när man sätter sig med en vän med varsin kaffe/glas vin och bara pratar och allt känns så fint.
Eller när jag är utomlands.. och när jag är på en flygplats.. men oj, jag älskar ju att leva rätt ofta ju ;)

12. Vilka är dina 3 drömresmål?

- Rio de Janerio
- Dubai
- NYC


14. Om du var tvungen att krydda din mat med en enda krydda(ej salt/peppar)för resten av ditt liv, vilken skulle det då vara?
KANEL!

15. Vad är det skönaste du vet?  
Att få känna värme när man fryser som fan, antigen av ett duntäcke eller en härlig dusch.

16. Om du fick välja ett årtioende att leva på, vilket skulle det vara? 
50-talet tror jag. Marilyn Monroe hade varit min idol och Marlon Brando min stora kärlek. Dessutom var modet riktigt läckert och jag hade passat bra som en liten pinuppa ;)

 

 17. Hur är din drömpartner?
Åhååå nu ska jag ta fram kravlistan här *tar fram en bunt med 15 A4-sidor*
Närå. Men han ska vara lång. minst 185cm! Skulle han vara mellan 180-185 kan det vara ok, men då ska han ha en jävligt fin personlighet som väger upp ;) Han får gärna vara mörkhårig. Snäll är viktigt. Han ska bry sig om mig.. mer än något. Han ska vara intresserad och verkligen uppriktigt bry sig om min åsikt och tycka jag är intressant och fin.


18. Vad var du mest rädd för när du var liten? 
Har alltid varit en ängslig själ så var väl rädd för det mesta. Hehe, men ungefär samma saker som nu; döden, spindlar, åska, hissar..

19. Vad står det i ditt senaste sms och vem är det från?
Från Karolina, "tvungen att skicka, måste ju suktas lite. haha" och en bild på en megasushi som ser helt underbaaaar ut :O

20. Vad var det senaste du åt?
En sportlunch.<3<3Maja    •     •   http://majasundqvist.for.me

Roligt med en lista!
- tack, vad gullig du är!!

Charlotta Hägg    •     •   http://charlottahagg.blogg.se/

Sv: Jaa, jag också! Så himla mysigt :) och kul att läsa alla svaren =)

Anonym    •     •  

Goa bilder till listan :))

Svar: haha tack <3
Isa

MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Vilken rolig lista :)


Kom ihåg mig?