En sån där effektiv dag.

Hej hej! 
 
Nu är jag hemma och försöker komma ner i varv. Är så speedad så det känns som jag injicerat kaffe intravenöst.
 
Har haft en så kallad "adhd-dag" idag. Knappt så man får skriva så för då tar väl alla som har ADHD på riktigt illa upp, men jag menar faktiskt något positivt! Jag gillar mina sådana dagar för jag är så jävla effektiv och driftig då. Hjärnan har gått på högvarv! Sådana här dagar får jag sjukt mycket gjort, jag har tusen idéer och tankar till saker jag vill göra. Typiskt mig vore att starta ett företag eller liknande på en adhd-dag. Idag har jag dock inte startat ett företag...
Har istället transporterat mig över halva Sverige, handlat mat, ätit mat, skrivit som en tok på ett jobb under tågresan, bloggat mycket duktigt, ringt alla telefonsamtal som jag skjutit på hela sommaren, packat upp (måste alltid göra direkt jag kommer innanför dörren), försökt styra upp resten av veckan, duschat, städat och nu sitter jag här och försöker andas. 
Fan vad jag gillar sådana här dagar. Just idag är jag faktiskt okrossbar och om någon skulle påstå att jag är kandidat till Nobelpriset skulle jag inte tvivla en sekund på vinst. On top of the world!
 
Ps. Blir även väldigt mycket mer impulsiv än vanligt dessa dagar. Så idag råkade jag köpa en väska. Som jag absolut inte behöver. Men snygg var den!
 
ja.. alltså denna känsla brukar hålla i sig ungefär ett dygn, så ni behöver inte oroa er att jag ska drabbas av storhetsvansinne eller så.
 
 
 
 
 


Alina Hallbäck    •     •   http://torstenz.blogg.se/

sånna dagar kan vara bra ibland, så får man saker gjort! ^^ Ha en trevlig kväll!

Svar: sjukt bra! ;)
Isa

fashion    •     •   http://nattstad.se/fashioninspiration

Alla behöver några sånna dagar! :)

Jenniferevelina    •     •   http://nattstad.se/jenniferevelina

Du isa kan inte du snälla berätta på vilket företag/hemsida som du fick översättare jobbet? Stor kram jenn

Svar: elance.com. Men nu översätter jag inte längre utan gör annat åt denna kille. Men vi fick kontakt på elance ;) finns dock flera sidor så googla översättare hemifrån eller så. PUSS
Isa


Kom ihåg mig?