Morning routines.

Hello!
 
Ser att det är många nu som lägger upp klipp i sina bloggar med temat: "såhär ser en vanlig morgon i mitt liv ut".
Det kommer INTE ske här så ni kan vara lugna, hehe. Men däremot började jag tänka lite på hur mina morgnar ser ut. Jag har verkligen vissa saker jag alltid alltid gör, oavsett om jag går upp fem eller sju (senare än så blir det aldrig, haha).
Min första grej är att jag måste ha två alarm, med cirka fem minuters mellanrum. Tänker alltid att "det är ju så jäkla skönt att kunna somna om några minuter när man är sådär megatrött när klockan ringer första gången". Men grejen är att jag så gott som alltid är ivrig att komma upp på morgonen så jag går ändå upp efter första ringet, men måste ändå ha den där andra "ifall jag skulle va trött" haha. Tycker inte det är så festligt att sova (sjukt slöseri med tid alltså) så jag är alltid glad när det väl är morgon.
 
Det första jag gör när jag sedan vaknat är att kolla mailen. Lite märkligt, för vem tusan ska maila nått viktigt till mig mellan tolv och sju liksom? Förr var det insta som var first thing in the morning, men nu har jag alltid kammat hem några vuxenpoäng genom att "kolla mailen". Låter väldigt bra och viktigt tycker jag!
 
Verkar som de flesta kollar något på mobilen det första de gör, snacka beroende vi har. Men är det någon av er som gör något väldigt ovanligt? Typ.. haha nu kom jag verkligen inte på någonting som skulle kunna vara ovanligt.. men kanske tar en snus eller kollar text-tv? ooh, vilka knäppa saker jag kom på där va!
 
 ganska prick såhär önskar jag mina morgnar kunde se ut. Enda gemensamma med verkligheten är att jag sitter vid datorn plus att jag äter fil, annars är det rätt få saker som stämmer. Men nu har jag något att sträva mot ;)
 
 


victoria    •     •   http://victoriaarosen.devote.se

svar: ja jätte mysigt!
haha jag måste också ha två alarm!

JuliaJ    •     •   http://juliaj.se/

Har också alltid samma rutiner på morgonen, tycker det ger en trygg start på dagen, haha! :)

VERONICA - fashionblogg    •     •   http://vveronicas.com/

Håller med! Man håller verkligen sina rutiner :) Kul inlägg med så mysiga bilder :) Ha en underbar Onsdag fina du :) Kramar!

Erica    •     •   http://faithhopelove.blogg.se

Vad härligt det låter att vilja komma upp på morgonen, vara pigg och inte sova längre än typ till sju. Blir lite avundsjuk nu, för jag tycker om att gå upp någorlunda tidigt egentligen, men kan vara så trött ibland. :p

Fia    •     •   http://www.fiamiia.blogg.se

Det är underbart med mornar, love it! Om man nu sovit ordentligt får typ panik om jag inte gått upp innan åtta....och vad gör jag det första ja gör ...det är den där snusen haha....men jag har "typ" slutat....kram <3

Svar: haha bra fia! snus på morgonen låter väldigt.. urk.. ;)
Isa


Kom ihåg mig?