Oh happy day

Godmorgon fina!
Vaknade för någon timme sen på ett alldeles strålande humör. Jag gillar måndagskänslan, den där nystarten. Är alltid så driven och peppad att ta tag i mitt liv. Faktum är att det faktiskt är på måndagar jag brukar göra alla jobbiga och halvtråkiga måsten man har. Det ska jag väl även försöka fixa idag.
 
Idag såg jag dessutom att jag ska till sjukgymnasten kl 11. Älskar att vara där, sån skön och givande stund. taggad för att gå till sjukgymnasten, haha. Det är nog inte så vanligt det ;)
Förresten så sägs det att det ska bli årets varmaste dag idag. Hjälp! Fasar nästan lite för hur mycket jag kommer svettas, får nästan ta till flykten igen till nåt ställe med bra AC (läs; affärer eller café) för vår lägenhet blir bastu alltså.
Meeeen en ska inte klaga, för sommaren är faktiskt snart slut och då blir det kallt och ruggigt igen och det vill jag inte tänka på! Nej usch, bort med den tanken!
 
Nu ska jag kila ner och handla, så praktiskt med ett stort hemköp rätt över gatan. PUSS
 
Hanna    •     •   http://hannasofia.forme.se/

Fin blogg du har! Kram :)

Svar: tack snälla!
Isa

Linnéa Alpsten    •     •   http://linneaalpsten.blogg.se/

Vilken härlig känsla du har för måndagar! Måndagmorgar är alltid dem tuffaste för mig, då jag har svårast att komma upp ur sängen, haha. Varför går du till en sjukgymnast? :)

Svar: ja det brukar väl va så, men jag tycker det är grymt gött att kicka igång veckan! hoppas du får en fin vecka. kramar <3
Isa

Sanna Preifelt    •     •   http://sannasrum.se

Åh, jag håller med. dock är jag tillbaka från semester idag så är liiite seg ;D


Kom ihåg mig?