spindelskräcken.

usch det här blir ett lite äckligt inlägg känner jag. Men var med om ett mindre trauma både i lördagskväll och igårkväll.
I lördags hittade jag en äcklig, fet jävla spindel hängandes från min skåplucka i köket (se isabylund på instagram för bildbevis). Klockan var halv tolv, skulle precis sova då jag skulle upp om fem timmar. Ser spindeln, suckar och inser att jag INTE kan slappna av så länge den är där, lever och hotar att klättra in i mitt matskåp och lägga sig i flingpaketet. Alternativt krypa till min säng och bita mig. Stirrar på spindeln i fem min och tänker så det knakar. Kan inte skrika heller då resten av huset sover. Slutar med att jag tar en tidning, blundar och slår till jäkeln så hårt jag kan och sedan slänger ut den från balkongen. Kan dock inte riktigt slappna av då jag får för mig att den kanske inte dog ordentligt utan återuppstår där nere på innergården och klättrar upp fyra våningar till mitt fönster, driven av hämnd. Men var lite för trött för att ta den tanken på allvar ;)
 
Igår då.. jo jag låg i sängen och skulle preciiiis somna då jag känner ett "hårstå" som kittlar mig på ögat. Funderade i en sekund om jag skulle orka lyfta armen och ta bort det, men det gör jag. Då känner jag att "detta var fan inte ett hårstrå". Usch, ryser när jag tänker på det. Men långsamt tänder jag lampan och ser att i min hand har jag en mosad sån där tanig spindel med långa smala ben, ni vet som ofta sitter på fönster och vid dörrlister.. *mentalt gallskrik*. Alltså, den var på mitt öga!! i vanliga fall skriker jag om jag ser den på kanten av en dörr jag går in genom. Nu var den på min hud och vandrade runt. Så jävla vidrigt. Resten av natten sov jag med ansiktet inkört mot väggen för att inte få något mer sällskap i fejset. Ska börja stänga fönstret om nätterna tror jag..
 

det här är väl bilden som bäst illustrerar hur jag såg ut/kände.


 
 


J o h a n n a    •     •   http://anderssonj.blo.gg

Sv. Söndagar kan vara mysiga just för dom är långa och man oftast gör ingenting :D

J o h a n n a    •     •   http://anderssonj.blo.gg

Sv. Hehe, jag har varit i Dubai 9 ggr för mina kusiner bor där. Älskar det stället och det bara växer och växer, lite synd då att det har blivit så sjukt mycket turister där. I sverige är det jätte poppis att åka dit just nu :(

Malin    •     •   http://malinskoogs.devote.se/

Är inte rädd för spindlar men håller med om att de är äckliga! Inte härligt när de börjar krypa på en

Svar: så vidrigt!! urk!
Isa

NATHALIE - Fashionblog    •     •   http://nathalie.vionno.net

Spindlar är såå äckliga och är så rädd för dom, hehe :O

Svar: då är vi två ;)
Isa


Kom ihåg mig?