tuesday

Hej på er!
 
phju, vilken luftfuktighet asså!! haha, tycker det är så roligt att alla ska ge väderleksrapporter på alla sociala medier som finns hela tiden, som att man inte märker att det är varmt i Sverige just nu. Eller när det åskar. Men ändå kan jag inte låta bli att vara likadan. Väderprat funkar alltid ;)
 
Har varit en härlig tisdag idag. Som ni såg imorse så tränade jag och sen har jag hängt med min kära Sandra. Så fint med en Karlstadvän i Stockholm <3
Vi var såklart och fikade och sen har vi hängt på stan och kikat i affärer. Sandra har ju börjat jobba på samma hotell som mig, fast i receptionen så nu är vi även kollegor. Så kul!
 
Nu ska jag käka lite, sen ta en promme och sedan blir det en riktigt lugn kväll. Ser fram emot imorgon då jag kanske kommer få lite mer klarhet om framtiden, jobbrelaterat så det är inget superspännande för er, men såå skönt för mig om det ordnar upp sig.
 
och hallå hööörrniiii, ni ställer väl frågor här nedan om ni undrar nått om mig, mitt liv, något jag skrivit osv? Jag vill ha lite konversation här ju. funderar till och med på att göra ett videoinlägg (fasa!!) inom kort, men då måste jag ju ha någon fråga att svara på eller något vettigt att säga ;)
 
Puss&kram!
 
jag & sandra har många fina minnen ihop vi. Åh! Här va man ung ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Venice    •     •   http://yetanotherstupidblog.blogg.se

Haha min facebook har varit fullproppad av väderrapporter hela sommaren :D jätteirriterande efter ett tag :D

Svar: haah eller hur! man ba "vi ser vädret själva"
Isa

Anonym    •     •  

Snälla gör en videoblogg!!! Det var så himla kul när du och Johanna gjorde en:) Du va så himla charmig:)

Svar: nämen vad gullig! nu blev jag glad, charmig vet jag inte.. men tack ;) <3
Isa


Kom ihåg mig?