Workday!

Godmorgon raringar!
 
Fredag idag (woop fredagsfeeling you know) och dags för jobb. Lite märkligt, när alla andra tar helg så går jag in i min jobbperiod. Ska bli kul såklart men ändå tar det emot liiiite att börja jobba igen efter min ofrivilliga lilla semester, har gått in i ett lunk nu då jag har massor av fritid och kan göra allt i lugn och ro, har inte behövt stressa och vara speedad. Men nu ska jag bara ställa om min till jobb igen så kommer jag nog in i det med, det kommer säkert bli bra bara att jag är sämst på förändringar av vardagen. Helt sjukt.. Fattar inte, är så dödligt trött på mitt rutin-mässiga liv, men ändå blir jag livrädd så fort det kommer en dag som är lite annorlunda.
håhåjaja.. vad ska det bli med mig!? ;)
 
Alltså, det är 1:a augusti idag! Tiden går så ruskigt jäkla snabbt. Jag är verkligen, verkligen inte redo för höst, så snälla låt detta bli en långvarig sommar med värme september ut i alla fall.
Jag har en så himla fin start på dagen idag. Var på gymmet i morse och körde lite crosstrainer för en gångs skull och det var mycket roligare än jag mindes det. Har en liten hatkärlek till den där maskinen pga jobbiga minnen, men det är ju fan najs, kan stå där och se på tv eller läsa tidning det kan man ju inte när man är ute och lunkar.
Nu lyxar jag till det med kaffe på ett café. Haha, jag är så lätt att tillfredsställa; ge mig en kopp kolsvart kaffe och jag tycker det är vardagslyx. Nä, men seriöst.. kaffe är fan min drog. Var utan det igår (detoxar ibland) så imorse var suget enormt. Nu är jag inne på kopp två (har tagit lite tid att skriva detta inlägg, hehe) och känner mig lugn och avslappnad i varje liten cell. Jag är okrossbar och självkänslan är på topp, det här kommer bli en kick-ass day. Jag klarar fan allt ju! Tror jag ska gå ut och rädda världen nu!
 
Nä, nu får jag sluta. Är lite koffeinhög. Det jag vill få fram är väl att jag gillar kaffe <33 Puss på er.
 
fredagsbild.
 
 
 
 
 


Isabelle    •     •   http://isabelleviklander.devote.se

Åh va fin du är!

Svar: PUSS <3
Isa

Pauline    •     •   http://lillafrokenhurtig.se

fin bild! enligt prognosen kommer det en till värmebölja! :D

Caroline    •     •   http://carrostyle.devote.se

SÅÅ fin!!

Svar: men tack snälla rara!
Isa


Kom ihåg mig?