torsdagen.

hej mina fina!
 
Det blev en mycket bättre dag än jag trodde idag. Känner att jag måste klargöra att det här med boendet är inget som är jätteakut, så ingen behöver oroa sig att jag får bo på centralen framöver. Det är 2 månaders uppsägningstid så jag bor kvar här till oktober iallafall, till skillnad från december som det var tänkt från början.
 
Hursom! Roligare ämne: idag. Jag träffade ju Cornelia en sväng, så fint! Vi har inte setts på ett bra tag nu så det var härligt att kramas lite. Satt i solen vid Dramaten och stekte och jag tycker det är så himlans fint där! Lätt ett av de finaste områdena i Sthlm. Det här var vår vy:

bortse från den spatserande gubben, han var inte där hela tiden


 
Sen drog jag mig vidare på jobbträff eller vad man ska kalla det. Och vet ni? Nu har jag jobb igen!! Som jag förstått det så kommer jag inte enbart vara barnvakt utan även någon slags allt-i-allo då de precis fått en liten bebis till och har fullt upp. Jag fick alltså hålla i och kela med en liten tjej på 10 dagar. Mina moderskänslor svämmade över. Har nog aldrig sett nån så liten människa irl. De har sånt minspel och grimarserar hela tiden, såg så kul ut! och såg fett misstänksam ut hela tiden. Haha! Känner att det nog kommer bli en heeeel del bebisprat framöver efter att jag hängt med den godingen. Den andra ungen (som jag kommer vara mest med) är 1,5 år och så söt så man storknar. Alltså verkligen docksöt!
Så imorgon gör jag mitt första "jobbpass" hos dem, har lite blandade känslor för det faktiskt, men mest kul såklart. Tänkte jag kan berätta det imorgon för nu har jag redan babblat för mycket. 
 
Blev kvar ute hos dem ganska länge faktiskt men nu har jag kommit hem och ska fixa lite käk. Hungrig tjej här!
 
Pusspuss!


Ida    •     •   http://iminetta.blogg.se

Åh va kul!! Grattis! Skulle också vilja vara nanny men existerar inte i småstäder typ... Lycka till imorgon!

Svar: det skulle passa dig fint ida! Kolla på grannar.se, finns säkert något i din lilla håla ;)) KRAM
Isa

MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Svar: Jaså! Kika in på H&M, dom har fått massvis med nya träningsplagg som är riktigt fina :)

Lotta    •     •   http://lillbloggen.blogg.se

Varför måste du flytta? Är du inte helt rumsren Isa? ;-) Jag som ville se hur du bodde! och GRATTIS till jobbet.

Svar: pppft, jag är världens bästa inneboende ;) tack gulliga du!
Isa


Kom ihåg mig?