Att unna sig.

Jag är faktiskt väldigt dålig på att unna mig saker. Jättedålig. Jag tänker hela tiden att det är bättre att spara denna "unning" till ett tillfälle när det är ännu mer värt. Men det kommer ju aldrig när man tänker så hela tiden.
 
Varför är man sån? Tror många människor är dåliga på att unna sig lite lyx och njutning i vardagen. Är det för vi inte tycker vi är värda det?
 
Hursomhelst så känner jag att mitt utseende kommit jävligt i skymundan på sistone. Låter kanske lite ytligt men faktum är att jag alltid tyckte det är kul att "piffa" mig och sminka mig och ta hand om mitt yttre. Men nu.. jag har sunkat ner mig totalt!! Min standard uniform en jobbdag är liksom sneakers (eller ännu värre - eccoskor!), tights och en kofta. Håret har på sin höjd en hårnål och det är ett under att jag ens tar på mascara. Vissa dagar har jag även solpuder, då ni! Då är jag piffad till tänderna ;) haha. nej men ärligt så vill jag göra något som får mig att känna mig fin. Kanske fixa naglarna. Också har jag tänkt länge att jag ska göra en fransförlägning, men ryktet säger att det bara sitter typ en vecka och är jättedyrt. Någon som har erfarenhet kring detta?
 
Jag mår verkligen bra i själen när jag gör något för mig själv. När jag gjorde min fransuppböjning i Karlstad i våras kände jag mig superfin, trots att det egentligen inte var någon drastisk förändring så var det bara en bra känsla att man gjort något fint för sig själv och lagt pengar på sig själv, den viktigaste personen i världen ju!
 
Andra grejer jag kan tänka mig att unna mig snarast är:
  • en massage
  • fotvård och pedikyr
  • en ensamfika på café med en ny tidning och bara sig själv, kaffekoppen och nått gott att äta
  • sitta och läsa en bok i tystnad utan störningsmoment (haha var fan kom det ifrån? jag läser ju inte ens. fick bara en bild av att det vore något att unna sig. Lugn stund liksom)
  • eller varför inte ett besök på ett dag-spa!? Eller budgetvarianten att ta ett bad. Det måste jag fan göra nu när jag har badkar. Varmt och skönt med massa skum och levande ljus och ligga där med en tidning. Ja, så får det bli snart!
Har ni fler förslag? :)
 
 
 
 


jenny    •     •   http://jennytingvall.devote.se

Fin blogg:)


Kom ihåg mig?