peppig veckostart.

Hej tjejer!
 
Måndag! Ny vecka! Nya trevligheter!
Jag är på ett riktigt kick-ass humör, dels för att jag jobbat frukost idag och då är jag alltid halvt speedad av stresspåslag och går på någon slags överpepp resten av dagen (dvs tills jag kommer hem och däckar) men även för att jag hade ett jäkligt välbehövligt samtal med Johanna igår. Mycket angående det här jag nämnde häromdagen att man inte ska stanna upp och nöja sig. Jag har massor av saker att jobba med, saker med mig själv och mitt mående, som jag kanske inte är jätteöppen med här i bloggen. Men tror alla har sina issues och saker de mår bra av att arbeta med.
Så det ska jag lägga fokus på att förbättra nu framöver!
 
Landar en stund nu efter jobb som sagt och sen ska jag åka till centralen för att möta upp en tjej och köpa kameran. Ska bli så kul att äga en kamera! Vet inte alls hur bra den kommer vara och så, men lär ju duga för mina behov i alla fall.
Under dagen ska jag även ta tag lite i mina USA-planer. Skriva en lista på saker att göra innan USA, är ju massor som ska förberedas och ansökas och jag tycker det är så himla kul att pyssla, peppa och längta. För er som inte läst så länge och är så insatta så ska jag åka och läsa en termin i LA. (oj, fick en spasm i magen av att skriva det där..)
 
haha, denna bilden är inte ens fin på mig så vet inte varför jag lägger upp den. Är nog för att det är kul med en bild som inte är en selfie för en gångs skull. Plus att flaggan är så fin i bakgrunden ;) 
 
 


J    •     •   http://www.jenniferjansson.blogg.se

Sv: åh tack så mycket fina du, Turkiet ska jag till!


Kom ihåg mig?