Saturday.

Hello!
 
Har ni haft en fin lördag? Trots väderschizofrenin? Helt galet, ena sekunden spöregn och i nästa sol. Vi var mitt på Skeppsholmen när himlen öppnade sig och inte fanns det tak någonstans. Så vi stod och tryckte under en gles björk, haha. Men W sov så gott genom hela skuren där under sitt lilla vagn-tak med filt och kuddar och personlig vaggare.. *bitter* 
Närå, iallafall så fick jag jobba någon timme mer än planerat (föräldrarna har precis startat eget företag och är galet stressade, tycker synd om dem), men det gjorde inte mig så mycket, lite extra cash är ju alltid trevligt.
 
Kom hem för någon timme sedan och åt min supergoda och ENKLA linsgryta till middag. Åhh.. Så gott! Kände att jag var tvungen att berätta detta då jag blir väldigt stolt när jag väl lyckas i köket.
 
Sitter just nu och funderar lite på min hjärna.. har en lite skojig bild i huvudet hur den ser ut just nu. Den är helt klart rödlätt av utmattning, även kanske lite glansig av svett, men framförallt är den skrynklig. Stackars lilla hjärna, har fått gått igenom så mycket dom senaste åren. Inte lätt att vara min hjärna. Den ser lite ut som en sultanrussin tror jag, fast rödlätt då.. Jag kanske tjatar om detta men jag är så jävla mentalt överbelastad, haha. Att ta hand om småbarn är inte så lätt som det verkar, man måste hela tiden ligga steget före och se eventuella "faror" (typ trösklar, eluttag, små plastbitar och vassa hörn) och även ha ansvar för detta lilla liv. Gärna också vara lite käck och rolig och leka. Dessutom ska jag nu lära in 53000 omvårdnadsteorier, lite smått och gott om Freud och hur omvårdnadsprocessen går till. PUH! På onsdag är min tenta och efter det blir jag förhoppningsvis lite normal igen!
 
Ikväll ska jag nog stänga av hjärnan tidigt, se nån film och ge hjärnan massa energi. Bra kväll!
 
Vi hörs imorgon!
 
Vet ni hur många år det gått sen jag tog studenten? SJU! helt fakkin galet! såhär såg jag ut på balen:
 
 

 

På äventyr med WNu sitter vi och solar lite på Sergels torg. Jättepassande ställe att hänga med en tio månaders va? ;) hehe. Vi har tagit en långpromenad i regnskurarna och sen har vi även tittar på maraton. Walter tyckte det var jättespännande och följde varje löpare med spänning. Jag var nöjd efter 2 min och tänkte att "ja, nu har jag sett hur en springande människa ser ut". Men då var vi instängda och kom varken fram eller bak pga 17000 köpare så då fick vi snällt vänta :) då passade jag på att knäppa denna superbra bild ovan. 

Nu ska jag försöka få i mig någon form av fika om jag vågar mig till ett cafe med denna buse. 

Puss så länge!

Lite löpsnack.

Hej & god morgon!
 
Idag är det en bra dag! Kände det redan när jag studsade upp ur sängen. Ska jobba idag vilket blir himla mys, det är Stockholm Marathon idag så tror jag och W ska gå och kika på det, han älskar tydligen när det är mycket folk och händer saker, kan det bli mer perf? Tror jag ska placera oss någonstans i början av loppet så man kan njuta lite av att kolla på löparna och tänka "HAH, du har fyra mil framför dig, här sitter jag med min latte".
 
När vi ändå är inne på ämnet löpning.. mitt nuvarande mål är att klara milen. Det vore så ballt. Tror att jag sprungit en mil EN ynka gång i mitt liv, på skutberget i Karlstad när jag var cirka 16 år. Vet inte huuuuur lång tid det tog att ta mig runt där.. hehe. Jag är verkligen ingen löpare, förstår inte. Även när jag var jättevältränad så kunde jag inte springa snabbt!! Kan inte gå snabbt heller, därav att ingen vill PW:a med mig :( Tror jag har nån missbildning i benen. Eller kan mycket väl vara fötterna, så mycket problem som dom har för sig.
Well, milen ska snart springas! Frågan är ju bara hur jag ska veta när jag sprungit en mil. Finns ju inga motionsspår här i Sthlm och en mil på löpbandet känns jävligt enformigt.
Passande nog ska jag faktiskt ut på en löptur nu. Dock skippar jag milen idag. Starta sin lördag med några varv i Vasaparken. Och även om det skulle regna så gör inte det något, vet ni varför? För jag har ett fitness gym 20 sekunder från min port. 15 om jag springer ;) Det här boendet blir ju bara mer och mer fantastiskt.. var i soprummet igår, till och med det var fint. Luktade gott. Haha.
 
Puss fantastiska ni!
 
hehe. Lite posig bild. Men den kör vi på idag!