Lite löpsnack.

Hej & god morgon!
 
Idag är det en bra dag! Kände det redan när jag studsade upp ur sängen. Ska jobba idag vilket blir himla mys, det är Stockholm Marathon idag så tror jag och W ska gå och kika på det, han älskar tydligen när det är mycket folk och händer saker, kan det bli mer perf? Tror jag ska placera oss någonstans i början av loppet så man kan njuta lite av att kolla på löparna och tänka "HAH, du har fyra mil framför dig, här sitter jag med min latte".
 
När vi ändå är inne på ämnet löpning.. mitt nuvarande mål är att klara milen. Det vore så ballt. Tror att jag sprungit en mil EN ynka gång i mitt liv, på skutberget i Karlstad när jag var cirka 16 år. Vet inte huuuuur lång tid det tog att ta mig runt där.. hehe. Jag är verkligen ingen löpare, förstår inte. Även när jag var jättevältränad så kunde jag inte springa snabbt!! Kan inte gå snabbt heller, därav att ingen vill PW:a med mig :( Tror jag har nån missbildning i benen. Eller kan mycket väl vara fötterna, så mycket problem som dom har för sig.
Well, milen ska snart springas! Frågan är ju bara hur jag ska veta när jag sprungit en mil. Finns ju inga motionsspår här i Sthlm och en mil på löpbandet känns jävligt enformigt.
Passande nog ska jag faktiskt ut på en löptur nu. Dock skippar jag milen idag. Starta sin lördag med några varv i Vasaparken. Och även om det skulle regna så gör inte det något, vet ni varför? För jag har ett fitness gym 20 sekunder från min port. 15 om jag springer ;) Det här boendet blir ju bara mer och mer fantastiskt.. var i soprummet igår, till och med det var fint. Luktade gott. Haha.
 
Puss fantastiska ni!
 
hehe. Lite posig bild. Men den kör vi på idag!
 
 
 


Jennifer    •     •  

Hehe, nääh, EN MIL på löpbandet känns inte som världens roligaste kanske :P Men spring "Tjejmilen"-rundan du som bor inne i stan! Då vet du ju att du sprungit en mil! ;) Jga e heller ingen löpare o mina fötter har ju satt en del hinder i det, men jag tror jag sprungit kanske 6 km som längst?

Malin    •     •  

Finns en app som heter runkeeper, då kan man hela tiden ha koll på hur långt man sprungit:)

Svar: aa jag vet, men den appen är nog inte så bra för mig. Blir så besatt ;) men tack ändå!
Isa

anna    •     •  

finns massvis med motionsspår i stockholm? haha, google is youre friend ;)

Svar: finns det? haha. Menar i innerstan.. vill liksom inte åka pendeltåg i en halvtimme för att springa en halvtimme ;)
Isa

Vanessa    •     •   http://vanessagustavsson.se

Men fin du är! :) Vill också kunna springa 1 mil men får så sjukt ont i knäna, så tråkigt..

Svar: jaa, jag får ont i fötter och leder. Men detlåter så jäkla coolt att ba "idag drog jag milen". haha
Isa


Kom ihåg mig?