Remember.

Jag försöker tänka på detta mer och mer.. vi lever bara ett liv. Och det livet är VÅRT. Varför lägga så mycket tid och energi på att göra andra människor glada, tillfreds och vara alla till lags?

Ingen annan kommer tänka på mig i första hand, så varför ska jag tänka på alla andra före mig själv? Jag lägger alldeles för mycket tid på att tänka vad andra kommer tycka om mina beslut, hur mina handlingar kommer se ut utifrån osv. Men who gives a fuck, egentligen? Det är så jäkla coolt och sån jäkla frihet att JAG bestämmer över mitt liv!! Allt (nåja) är verkligen möjligt. Vill jag åka och bosätta mig i djungeln kan jag göra det. Vill jag åka ett halvår till Norge och rensa fisk kan jag göra det. Vill jag resa till USA som au-pair, trots att jag är såhär gammal, kan jag göra det. Folk kommer alltid ha åsikter och ifrågasätta vilka beslut jag än tar. Men något jag förstått mer och mer är att jag tar livet på alldeles för stort allvar ibland. Saker som inte handlar om liv eller död kan man faktiskt försöka chilla lite kring, ta inte allt så seriöst. Tankesättet "vad är det värsta som kan hända?" är något jag försöker tänka på mer och mer.
 
Jag tror att rädslan för att misslyckas håller människor tillbaka från alltför mycket som kan bli riktig succé. Anledningen till att jag tvekar om LA är: tänk om jag inte klarar det? Men vet ni, det är inte hela världen! Det går alltid att åka hem eller att hitta lösningar.
Bättre att ångra saker man gjorde och lära sig något av det, än att ångra saker man aldrig gjorde bara för man var upptagen med att sitta hemma och vara rädd.
 
Baaam, kände en jävla pepp idag alltså. Var tvungen att skriva av mig! Lev livet gott folk, som NI vill <3