MÅNADENS (SUPERGODA) TESTAGRAM!

- inlägget är ett pressutskick -
 
PAKETÖPPNING!!
Som jag skrev tidigare så var Testagram för augusti fanimej den bästa hittills, allt var som gjort för mig. Förutom en lakritsstång men den ska nog kunna ätas upp den med. Vill ni se vad som mötte mig när jag öppnade? Okej, här kommer det.
 
 
Som jag visat förut, här är en samlingsbild:
Jag tror att jag gillade denna box så mycket eftersom den innehöll massa ätbart :))) Vet ni hur många riskakor jag snittar på varje dag? Hm, kanske 5-6st. Har gjort i över ett år. Fattar inte hur jag inte tröttnar? Det här var en ny sort och det ska bli kul att prova!
Denna provades första kvällen! Behöver jag säga ett utlåtande? Choklad och jordnötssmör - nuff said ♥
Kom också en parfym, den luktade väl sådär to be honest. Lite blommigt och lite mormor typ. Men tänker att jag kan ha den som toalettspray.
Sen var det också tacokryddor som jag absolut hade velat smaka om jag någonsin åt tacos (</3) och en otroligt smidig hushållspapperhållare. Den står också framme på bänken men kändes lite väl osexigt att fota. Tack tack Testagram, så mycket bra denna månad!
 
 

KANSKE MÅSTE ACCEPTERA HÖSTEN, ELLER?

Godmorgon torsdag!
Imorgon är det första september, jag kan inte undvika att nämna ordet höst något mer... Har verkligen fått en klump i magen av blogginlägg om höstlistor eller rubriken "äntligen höst". Klickar genast bort och tänker arga tankar om personen bakom inlägget (no offence, it's not you it's me).

Såhär såg jag ut i oktober 2016. Har ungefär samma klädsel nu - i augusti!!
  
Igår bestämde jag att jag får skärpa till mig och ändra mindset. Bor man i Sverige får man vara beredd på att halva året är mörkt och kallt, inget blir bättre av att jag går och tänker hur hemskt det kommer bli. Jag är dock lite oroad för jag vet att väder och ljus påverkar mitt mående så och jag är ju redan lite.. instabil..
 
Tror långfikor kommer göra det lättare..
 
Såå, nu är det dags att höstpeppa mig själv! Hur gör man det då? Jo, för mig blir det att skriva listor såklart, det brukar vara ett safecard för att tagga till. Listor med höstmål och höstplaner. Även om jag inte har något stort inbokat ännu så gäller det att skapa små guldkorn, ni vet planera in några småsaker att se fram emot. Behöver ju inte vara en vecka på Maldiverna utan kanske en helg i Göteborg, ett spabesök eller fundera ut något materiellt unn att göra under hösten. 
Kan dela ett av mina höstmål: bli bättre på smådejter! Dvs träffa vänner utan att det blir ett projekt som måste vara planerat någon dag innan för att båda ska hinna. Utan istället typ ta en snabbkaffe på en timme efter jobbet. Passa på att luncha när båda är i stan. Ta en kvällspromenad tillsammans. Det tror jag kommer höja vardagslivskvaliteten!
 
Ska myspimpa läggan också
 Kanske ta en promenad i den friska höstluften och kolla på alla vackra färger! Hah. 
 
Om någon har höstpepp som inte innefattar orden te, filt, eller krispig frisk luft får ni gärna ge mig dem! Eller inlägg med ERA höstplaner, det kan nog tagga igång mig med. Puss!

REALTIDSBLOGG FRÅN EN ONSDAG!

Hej gullisarna!
Dags för livebloggande i lugn och ro, how I love that!
Skvaller först! Visste ni att Kakan Hermansson är gravid? Vet inte varför jag blev så hiiimla förvånad över det, kanske för att jag trodde jag hade koll på allt som händer out there. Grattis till Kakan iallafall!
 
Min vecka är väldigt bra hittills, två jobbdagar och det är så så roligt att vara tillbaka på kontoret. Nu har jag precis haft en catch-up fika med Isabelle också, det var henne jag skrev uppsatsen med i våras (som vi förövrigt fick så jäkla dåligt betyg på, tur man är prestigelös heh) och nu lyckades vi matcha våra scheman. Tycker ofta det kan vara så svårt att behålla kontakt regelbundet med personer som man inte träffar "naturligt" längre, som genom skola eller jobb men Isabelle är en keeper.
 
Var för längesen jag drack en latte, blev så sugen nu!
Fick ett sånt lyckorus nu när jag satte mig här, är såå taggad på livet just nu! Det känns som mycket av min oklara framtid börjar bli lite mer klar iallafall, och jag börjar få lite mer grepp om hur jag vill att framtiden ska se ut. Dessutom ska jag på en pressfrukost nästa vecka, hur kul?! Det här ska ju vara nätverkandets och minglandets höst så jag hoppas kunna sätta igång redan då!
 
*minglig*
 
Vet ni vad jag tänkte på igår när jag var ute och promenerade? I säkerhetskontroller på flygplatser brukar de ta slumpmässiga personer åt sidan ibland, be dem sträcka ut armarna och sen göra en mer noggrann check på dem. Jag blir alltid utvald, ser väl misstänkt och lite farlig ut :))) Men det jag tänkte på är hur mysigt det är när de klappar på en sådär längst armar och ben, håller ni inte med? Sällan någon som tar på mig så mjukt och fint, ska hitta någon som kan vara min ömsinta klappare tror jag, haha.
 
Random lunchhak-tips; Icha Icha! Hade nästan glömt den pärlan tills jag hittade denna bild igår. 

Jaja, här i bloggen är det högt och lågt som ni vet! Nu ska jag fortsätta mitt fixande vid datorn. PUSS!
 
PS. Vill så gärna ha mer önskeinläggidéer HÄR.
 
PS2. Min andra blogg är uppdaterad nu! Skrev ett inlägg om ämnet "överätning" i ren frustration, huh vad människor har skev bild av vad det är. Ni hittar den HÄR. Kommer skriva i den här bloggisen när jag uppdaterar den andra för jag vet absolut inte hur regelbundet det kommer vara. Antagligen ofta i och för sig med tanke på hur jag är med skrivande :)