A SUSHIDATE!

I lördagskväll åkte jag hem till Karolina i Vasastan för att käka middag. Som jag redan skrivit flera gånger så vaknade jag med en jobbig känsla i kroppen som höll i sig hela dagen, i de flesta fall bokar jag faktiskt av när jag känner så. Vet dock att det är skitdumt för att träffa vänner och få tänka på annat är typ det enda som hjälper de dagarna för mig. Och det har nog aldrig hänt att jag ångrat mig efteråt att jag åkte dit. Anyhow, ville hemskt gärna träffa min raring och jag ville hemskt gärna äta sushi. 

Bättre än såhär blev inte looken för dagen..

Vi gick till ett ställe vid S:t Eriksplan (har förövrigt skrivit St:Eriksplan hela mitt liv) som hade asjävlagod sushi. Den kändes lyxig. Jag tog 10 bitar av någon rulle. Fråga mig inte om namn. Var lax, avocado, gurka och krabba i iallafall. Krabban pillades såklart bort tho.

Kan intyga att tallriken inte var sådär fin efter att jag gått loss, otroligt dåligt bordsskick gällande sushi. Min tallrik ser typ ut som en krigszon efteråt. Är det bara jag som använder kniv och gaffel förresten? 

Sushi är ett sånt ämne man kan diskutera så länge tycker jag. Vad som är det bästa, hur mycket ingefära man ska ha (MYCKET! alltid be om extra), om wasabi är gott eller inte (öh? JA!), teknik med pinnarna osv. Lite tråkigt forum för samtal det här dock, blir lite monolog ;)

Tog ingen bild på Karolina för hon hade fått vänta nog länge med att börja äta tills jag fotat sushin. Men här är en gammal bild. 

Vi satt kvar där tills stället stängde och då tog vi en promenad till T-centralen. Jag och Karolina har så mycket roliga och knäppa minnen ihop men vi har också gått igenom otroligt jobbiga perioder tillsammans. Är riktigt jävla stolt över att hon tagit sig dit hon är idag. Imponeras och inspireras otroligt mycket av henne! ♥Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Låter som en mysig dag! :D Önskar förövrigt att jag tyckte om sushi, älskar all annan fisk men vid sushi går gränsen haha!

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Ser superläckert ut! Jag kan inte äta med pinnar så brukar äta sushi (de få gånger jag gör det) med händerna 😂 Finns ingen god sushi här i stan. Har du testat wasabinötter? Såå gott men starkt!

Svar: HAHA med händerna?! då skulle mitt bordskick vara ännu värre ;) tycker man luktar så mycket sushi efter också så vill inte ha det på händerna också. Mmh, det är äckelgott med nötterna <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?