ANOTHER REMINDER

Hello babes!
Igår hade jag en ensamdag, det brukar vara ganska ångestframkallande att inte göra något socialt på en dag, känner mig typ övergiven?! Men igår lyckades jag vara så avslappnad och kunde till och med uppskatta det. Härligt! Jag satt ute och solade, läste i min bok, gjorde läxan från psykologen, kokade zucchini vilket blev succé (det är nu ni ska haja till och tänka wow) handla tråkiga men vettiga saker till hemmet osv. 
 hit åkte jag!
Nu när jag delat den viktiga informationen om min gårdag så ska ni få läsa veckans mantra från mig. Jag hakar ju upp mig på olika saker med jämna mellanrum och den senaste tiden har det varit det här med att alla inte gillar mig. (Om ni lyssnat på veckans Josefin & Vanja poddis så kan jag relatera 110% till Vanjas känslor, exakt så är jag).
Då måste jag ha meningar som jag säger åt mig själv varje gång ältandet och självkritiken kommer igång.
 
Dagens mantra: det kommer alltid finnas personer som ogillar dig, ditt utseende och det du gör. Du lever ett enda liv och om du ägnar hälften av dagens timmar till att göra andra glada kommer du ångra dig så mycket i framtiden. Lägg den tiden på dig och att maxa ditt liv!
Om någon säger en hånfull mening till dig, är otrevlig, kritiserar något etc så betyder inte det att hela DU är dålig, dum eller konstig. Även om allt i ditt liv är svart eller vitt så måste du inse att det är i ditt huvud. Försök att se rationellt på allt som händer och byt dig själv mot en vän och se om scenariot är lika hemskt då. Och om det blir tjafs om något, vilket är en normal del av livet, så behöver det faktiskt inte alltid vara så att du har "fel" och att alla andras synsätt är så mycket bättre. Den känslan är för att din självkänsla är jäkligt låg och det är något du ska lägga tid och energi på att stärka istället!
 
  Over and out from your lifecoach, ha en underbar dag raringar!
 
 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Så jävla bra sagt av henne!!
Haha, du skulle aldrig palla min vardag Isa. Är alltid ensam... Men man vänjer sig o att välja att va ensam är en sak men att vara ofrivilligt ensam är en helt annan sak. ❤

My    •     •   http://monkiapa.blogg.se/

Så grymt mantra!!

Svar: <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?