ÄPPELPAJ OCH BLOGGSKVALLER MED TVÅ FAVORITER!

Älskar verkligen att skriva denna typ av inlägg när jag får återberätta om mina dagar :)
En av mina stora hobbys är fika, as you might know. När jag får gå på nya, mysiga caféer är det ungefär som att en frimärkssamlare får tag på ett unikt frimärke. Lycka alltså!
Nu är det dags för er att få hänga med på min tisdag! Det var dags för mitt första besök på café Saturnus som jag hört så mycket om. Gick dit med Amanda och Linda. Var så himla glad att vi hann ses alla tre innan Linda åker hem till Tyskland igen (</3). Orkar inte skriva det under varje bild men de bra bilderna har jag lånat från Amanda och Linda, ni lär se skillnad på deras och mina, hehe.
 
Om ni missat hur vi ser ut så var det denna trio! Väldigt matchande dagen till ära, antar det var en jeanskjol+ljus topp dag.
De andra ville ha något brunchaktigt och jag ville ha fika. Jag är verkligen såå dålig på vad sådana där *finare* frukosträtter heter. Någon annan över 15 som känner igen sig? Vet med andra ord inte alls vad dessa två mackor heter. Något med egg..
Det här vet jag däremot! Det heter äppelpaj och den var min! Så gulligt att jag fick vaniljsåsen i en liten tillbringare. Tog en Cafe Americano till och det var fan skillnad från bryggkaffe - så gott!
Som jag alltid säger så är det så skönt att hänga med andra bloggare när det ska fikas/ätas. Ingen gnäller på hur många bilder som ska tas och alla väntar snällt med att flytta något, börja äta eller vara ivägen för de andras kameror. 
 Bara en till på pajen för den var så jäkla god! Kan konstatera en gång för alla att det faktiskt ÄR skillnad på kedjornas fika och lite lyxigare fika.
Där satt vi i några timmar, pratade om allt möjligt och försökte ta ikapp allt som hänt sen sist. Jag kan ofta tycka det är lite jobbigt att hänga tre stycken, tror alltid det ska vara nån som känner sig lite utanför. Säkert någon tonårsgrej som hänger kvar.. men med dessa två känns det så himla bra, gillar er så mycket darlings! Sen var det dags att fota lite outfits innan vi skulle kramas hejdå. Men det ska jag visa i ett eget inlägg!
 
Den här bilden tog Linda på mig och Mandis, tyckte det var SÅ fint ljus! Glöm inte spana in deras bloggar också, de förtjänar så mycket mer uppmärksamhet, duktiga!
 
 
 


Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

äppelpaj är ett säkert kort, kan aldrig gå fel!!! fast mackorna såg också goda ut, speciellt den med lax!!<3

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Älskar äpplepaj 😍 Så mysigt att sitta och snacka och äta med vänner! Saknar det nåt enormt mycket.

Svar: du kommer få tillbaka det <3
Isa Bylund

Frida G Svensson    •     •   http://www.fridagsvensson.se

älskar att få läsa sådana här inlägg. Och ni var sjukt bloggiga! alltså snygga superwomen som ser snälla, lyckliga och girlbossiga ut! <3

Svar: Men hörredu vilken komplimang! Så vill man se ut ju! Det gör ju du alltid, powerwoman!
Isa Bylund

Cornelia    •     •   http://corneliae.blogg.se/

Men vad mysigt det ser ut!

Frugan E    •     •   http://frugan-e.blogspot.com

Härligt inlägg! Ingenkänning på det där med att fota allt innan det ska röras, bara det att jag är den enda i min omkrets som pysslar med sånt så jag får alltid skämmas när jag drar fram systemkameran, haha. Därför händer det inte tillräckligt ofta.. :P

Sanna    •     •   http://sannasrum.se

Men åh, gud så mysigt, och vad fina ni är :)


Kom ihåg mig?