DET SOM MOTIVERAR MIG!

 
 
Jag har väldigt lätt att bli peppad och få motivation till saker, då jäklar är det driv i mig. Dessvärre tvärtom när det är något jag INTE är peppad på. Anyhow så ska ni få se vad som motiverar mig just nu inom olika områden
 
1. RESOR
Det är min största motivation inom området "arbeta med mig själv och må bättre". Jag har så jäkla många platser kvar på min bucketlist som jag vill besöka. Jag gör ju resor nu också som jag är så tacksam för och älskar. Men jag vet att om jag mådde ännu bättre, inte begränsade mig själv och var så rädd för ångest så hade jag fått ännu bättre upplevelser. När jag besöker platser idag så gör jag faktiskt inte allt jag EGENTLIGEN hade velat göra.
2. MOODBOARDS  
Det här är bästa grejen inom området "skapa mig ett drömliv". Den peppen jag kan få av att kika på inspirationsbilder, det är helt överdrivet. Men ändå rätt najs, har jag en sämre dag går jag in på weheartit och scrollar runt. Får så mycket idéer! 
 
3. PERSONER SOM GÅR EMOT SINA RÄDSLOR
Det är bland det mest imponerande jag vet, för jag vet precis hur svårt det är. Att tycka något är så överjävla jobbigt och läskigt och ändå göra det. Det är lätt att planera och säga att man ska göra något, men just där i stunden.. huh. När jag märker att andra gjort något sånt blir jag sjukt motiverad att själv klara det. Lite tävlingsinstikt nästan. Plus att jag vet stolthetskänslan efter.
4. BLOGGAR
Detta går lite under samma tema som moodboards men handlar mer om motivation till hur livet ska se ut här och nu snarare än i framtiden. Även om jag läser sjukt mycket olika bloggar så är det nästan bara livsstilsbloggar och genom deras inlägg får jag motivation till att göra vardagen mysigare och finare. Låna lite idéer till kläder att köpa, caféer att besöka och mysiga saker att göra. Här kan ni se mina favvisbloggar!
Bild från en annan med finfin blogg, Mandis!
5. PROVE THEM WRONG 
Eller framförallt: you'll never find nobody better then me. Citat Kayne West så kanske lite överdrivet kaxigt, men såhär: jag har blivit väldigt ledsen på sista tiden av personer i min närhet som tydligt visat (även om de säger att det inte är så, men actions speaks louder then words osv) att de prioriterar mig typ lägst. Jag vill visa dessa människor att jag klarar mig fint utan dem, att jag absolut också kan sätta gränser och inte går att köra med och att de numera är på min blacklist, dvs körda för all framtid. Även om de kommer i framtiden när de har problem med något eller behöver stöd :)))


Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Att tänka prove them wrong är min största drivkraft. Jag kanske inte har så sunda anledningar till varför jag tänker så men det har fått mig att göra grejer som jag tycker är så jävla coolt att ha gjort. Förra året kände jag tex att folk i min närhet favoriserade mina kusiner (vi är 4st) och att jag var besvikelsen av alla. Jag hade bara medelmåtta betyg, jag gjorde aldrig något eget på min linjes konserter (gick musik på gymnasiet), jag var liksom ingenting. En lite uppkäftig & trotsig tjej som inte passade in. Jag tröttnade rejält på att känna så och när jag var den enda av kusinerna kvar på gymnasiet sökte jag solist till en av våra konserter. Jag kom med, jag ställde mig på scenen och levererade en riktig käftsmäll. Jag sjöng en låt av mitt favoritband Arctic Monkeys (I Bet You Look Good On The Dancefloor). Det är en riktigt rivig punklåt. Jag tror det var närmre 300 pers på den konserten. Efteråt fick jag av mina nära höra "det där visste vi inte att du hade i dig". Nej, precis. Nu i efterhand förstår jag att jag gjorde det mest för mig själv, men det var skönt att få visa dem. Att jag inte bara var en trotsig & uppkäftig tjej utan att jag kanske är trotsig och uppkäftig men att jag fortfarande är att räkna med.

Lång kommentar men äsch, fortsätt att prove them wrong. Man mår skitbra av det :)

Svar: Men wow!! Vilken jäkla grym historia, det är ju verkligen sådana stunder som motiverar en! Att ha en morot och ett tydligt mål att sträva mot! keep it up <3
Isa Bylund

Anna S    •     •  

Kul läsning, jag inspireras också massa av bloggar och att bevisa andra fel, hehe.
Skulle vara kul att läsa mer (kanske eget inlägg) om punkt 1, hur menar du att du begränsas när du reser nu? Vad hade du egentligen velat göra etc?
Jag känner mig sjukt begränsad på resor pga pengar, känns som att jag inte har råd att göra allt jag vill pga blir typ stressad över hur mycket pengar som går! ;/
Kram <3

Svar: Tycker egentligen det är lite pinsamt att skriva om det här, men tänker att det här inlägget är så pass gammalt nu att kanske bara du ser. Om ens du, haha ;)Dels pengar, hade jag varit rik hade jag rest sååå mycket mer. Men framförallt är det att jag är *rädd* för situationer där oförutsedda saker kan dyka upp. Skulle tex tycka det var supermysigt med en båttur ut till nån ö med en drömmig strand. Detta gör jag helst inte pga. 1. inte vet hur lång tid resan tar, 2. Vet inte hur ön ser ut, vad man kangöra där, hur stor den är etc. 3. Vad som finns att äta där (!) 4. Om båten kommer gå sönder på vägen hem. Aah, det där var nog ett dåligt exempel för det var lite extremt men jag målar upp mycket "tänk om" och ser framför mig alla jobbiga, spontana, oplanerade situationer och kommer dyka upp. Sen är matbiten en jävla grej också, hade velat utforska MYCKET mer matställen och olika rätter etc.

Vet inte hur det svaret blev. Luddigt? Kan väl sammanfatta det med att jag ser alla läskiga grejer med de saker jag vill göra och därför undviker det. Kram!
Isa Bylund

Katta Bucketlife    •     •  

Härlig läsning! Motiveras också av andra och deras sätt att tänka - kanske särskilt såna som inte gör samma saker som jag. Och att prove them wrong - jävligt skön känsla men ändå svårt ibland tycker jag!
Min största drivkraft är ändå frihet - att ha så mycket frihet som jag bara kan!

Svar: aah frihet ja! Så viktig grej, det är ett måste i min framtid :)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?