EN HÄRLIG & FULLSPÄCKAD TISDAG!

Hej och godmorgon raringar!
Den här tisdagen har alla förutsättningar för att bli en bra dag! Vädergudarna har lovat 25 grader och sol och sånt får man inte ljuga om. Ska dessutom träffa inte mindre än tre bra personer idag och det ska bli så himla fint!
Först fika med Amanda och Linda på något mysigt ställe i stan och sedan träffa Laura för första gången på flera månader. Galet vad tiden går! 
 
Tänkte faktiskt *piffa till* mig själv lite idag så nu måste jag skynda på här. Hoppas ni får en strålande tisdag så hörs vi snart, säkert med en rapport om dagen blev så lyckad som jag tänker mig ;)
  
 
Jag måste bara slänga in två Stockholmstips (mobilbilder ja). Här är en park vid Karlaplan som jag tycker är en doldis. Så mysig och lugn plats mitt i stan, lite av stockholmsversionen av Central Park! haha. Dessutom finns det ett litet café i andra änden! Kom förövrigt inte ihåg vad den hette men så såg jag på mobilen att den döpt bilden till Tessinparken. Älskar iPhone, så smart. 
Tips nummer 2: Hornsbergsstrand. Jag har bott supernära där så visste att det var en fin plats, men det har fått sånt jäkla uppsving senaste åren. Undrar om alla vet exakt hur fint och härligt det verkligen är där? Ska definitivt hänga mer där och sola, bada (lol, nej) och äta glass.
 Kom ihåg mig?