EN LÖRDAGSHÄLSNING!

Heeej raringar!
Jag har egentligen ingenting att blogga om idag, vill mest bara slinka in och säga hejhej. Ska snart iväg på en fika eller vindejt. Vi har inte bestämt än. 
Ni kan få ta del av några saker jag tänkt på hittills under dagen, som ni märker har jag haft en rätt lugn förmiddag, haha.
 
- Personer som har bloggar och arbetar heltid med den fast de inte tillhör den här klicken som springer på alla event, är offentlig person som många känner igen eller ligger på en stor portal, hur tusan tjänar de pengar? Kan ju inte säga något exempel för det låter som jag tycker de är dåliga, absolut inte, men jag förstår inte hur de får en inkomst eftersom de antagligen inte har tillräcklig statistik för att få de här stora samarbetena som drar in cashen. Är nyfiken pga mina egna framtidsdrömmar.
 
- Jag har fått dille på croissanter nu. Hur kan något så tråkigt vara så gott?
- Bloggisen har bytt utseende. Vad tycker ni? Bättre eller sämre? Den är under konstruktion så ha överseende men jag ville ha en liten förändring :)
 
- Alltid dessa kamerafunderingar, men är det någon som vet ifall det finns kameror som man får bra bilder med även om man är rätt dålig fotograf?! Tänker att det även med auto-inställningar blir bilder i stil med de i detta inlägg. Ni vet med blurret bakom och ljusa (från Mandis).
- Märklig fråga kanske men hur ofta tror ni det är normalt att kissa på en dag? Fattar det beror på hur mycket man dricker osv men jag pinkar säkert varannan timme. Är det dåligt för blåsan?
 
- Jag har bestämt att jag ska bara på Gotland. I havet!! 
 
Ja men det var väl allt för nu. Hur är er lördag? Snälla berätta!


Anonym    •     •  

Jag kissar tre ggr om dagen vilket är betydligt sämre för blåsan än ofta tror jag.
Men orkar inte dricka två liter vatten om dagen.
Kanske är det pga din kaffekonsumtionen?

Undrar även hur ofta folk gör nummer två. För varje dag sker det verkligen inte här:p

Svar: kanske, dricker ju en hel del kaffe ;) Men tror det kan vara mycket psykiskt också, att jag inbillar mig för jag känner efrer föööör mycket?!
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Jag kissar också väldigt ofta. Som du typ. Tror inte det är nån fara men jobbigt på natten. Vaknar du o är kissnödig på natten?
Aldrig förstått mig på croissanter? Är det fyllning i eller är dom bara sådär torra? Ska man ha pålägg på? Haha, aldrig fattat 😂

Kourtney    •     •   http://www.betterwords.blogg.se

Det med kissandet e/ har blivit samma för mig senaste tiden och visserligen sämre på morgonen då jag druckit 4 koppar kaffe typ, mn det du kan göra är att försöka hålla dig så länge du kan mellan varje gång och knipa.


Kom ihåg mig?