EN RIKTIG ÅNGESTDAG OCH MIN NYA BLOGG!

Hejj!
Går pang på: vilken fucking ångestdag det var igår! Jag var så himla ledsen, ångestig och besviken. Det sitter fortfarande kvar lite även om det är bättre. Det känns som jag alltid nämner samma saker som gör mig ledsen men det är ju alltid samma saker jag tänker på då. Det där att jag inte lever fullt ut, att jag är så jäkla feg och att jag alltid känner att jag är sämre än andra. Fattar inte att jag inte växer ifrån det snart!
Det var en av tjejerna i Ångestpodden (hör aldrig skillnad på dem) som sa "det känns som jag bara tar upp plats i rummet" och exaaakt så känner jag. Exakt! Att jag bara är där men inte lämnar något avtryck eller bidrar med något som "alla andra" gör, typ med kunskap, hjälp eller en spännande historia.
 
Tack och lov att jag har denna person i mitt liv som alltid stöttar mig.
Eftersom jag tydligen har mer behov av att skriva av mig nuförtiden har jag skaffat en ny blogg, min "psykblogg". Haha, säljer in den dåligt med det namnet men det kommer inte enbart vara deppig, tung läsning som ger dålig energi utan min tanke är att jag ska kunna skriva om om tankar, tips, utmaningar jag gör, lärdomar jag får, motivation för mig och allt tänkbart men försöka få det till en peppande ton. Oftast iallafall.
Jag undviker att skriva om mycket i denna blogg för det är inte speciellt intressant för dem som inte kan relatera och jag vill inte ha en sådan typ av blogg heller. Här vill jag skriva mest om glada saker, om vardagen, roliga (nåja) listor och drömmar. Vill inte skriva för mycket om det jag skäms över och det som jag definitivt inte vill att eventuella arbetsgivare, dejter eller elaka personer ska kunna ta del av.
 
Så om ni är intresserade av andra bloggisen så är det bara att maila eller skriva på FB/instagram så får ni adressen, vore himla fint om några vill joina dit så kan vi ha som ett litet diskussionsforum, haha. Så mycket kloka personer som läser här ju! Nu ska jag försöka rycka upp mig lite och göra bästa möjliga av dagen. Kram!


Tove    •     •   http://nouw.se/arvidssontove

Vad fina ni är :)

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Låter som ett diskussionsforum för mig haha ;) hör av mig!

Frugan E    •     •   http://www.frugan-e.se

Hoppas du mår bättre snart <3 Så himla drygt när det tar över en sådär.
Känner igen mig SÅ mycket i det du säger med att känna sig sämre än andra, jag känner mig alltid sämre på alla sätt. Spelar ingen roll hur, intelligens, värde, utseende, whatever. Skitjobbigt. :/

Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Du är bäst <3<3<3

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Vill absolut följa din "psykblogg". Passar in där 😉 Känner igen mig i dina tankar och känslor ofta.

Falling into selflove    •     •   http://fallingintoselflove.blogg.se

Vill jättegärna läsa <3 Skulle va nice med ett sånt "forum". Kram!

Svar: Absolut, kan du maila/skriva på fb/instagram så får du adressen? hehe <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?