EN SAMMANFATTNING AV VECKA 32

Hello!
Är ni nyfikna på vad jag gjort i veckan? Som att jag inte redan pratat om typ exakt allt. Men här kommer en sammanfattade version.
 
VECKANS BÄSTA:
Vädret och att jag haft otroligt fina kompisträffar.
 
VECKANS SÄMSTA:
Att jag börjat få ont i foten igen. Jag blir oroad, orkar verkligen inte en vända till. Då får jag lägga in mig nånstans så folk tar hand om mig. 
VECKANS TIPS:
Pastasås med smak av vitlök! Bästa i matväg just nu, har det till allt. Blanda några skedar av den med bönor och frysta grönsaker och vips har du gjort en gryta :)))
 
VECKANS MYSIGASTE:
*Klyscha coming up*.. att ligga under täcket och höra hur det ösregnar ute. Fy fan vad jag njuter då! Och nästan ännu mer när jag hör hur grannens ytterdörr öppnas. Heh skadeglad.
 
VECKANS KÖP:
Mitt second hand fynd! Tänker att detta skärp kommer göra sig så fint till mina nya jeans.
VECKANS UPPTÄCKT:
Jag har hittat en pryl som jag inte fattar hur jag kunnat vara utan! Jag tror det heter powerbank och är som en fet USB-sticka som man laddar upp och sen kan ha som bärbar laddare till mobilen - utan eluttag! Hallelujah för mig som måste ha minst 70% jämt.
 
VECKANS AHA:
Jag har lärt mig att det inte alls är *farligt* för bildkvaliteten att fota med högt ISO.
 
VECKANS GODA:
Ah, ursäkta överdosen av bilder från denna fika men veckans godaste måste varit bullen från Orangeriet. Mmmh, miljön gjorde sitt också! 
VECKANS ANTAGLIGEN-GANSKA-OINTRESSANTA:
Innan jag skulle göra veckans hårtvätt så tänkte jag köra en supersnabb kur för att återfukta håret genom att ösa på olja i topparna. Det var ett eget påhitt som jag tänkte skulle bli bra. Fyllde handflatan med hårolja och gnuggde in i topparna. Men vet ni? Det blev typ snyggare än i vanliga fall. Haha, det ba sögs in och mitt hår såg snarare normalt ut än fett. Då har man ju riktigt icke välmående hår?!
 
VECKANS SOMMARPRAT:
Magda Gad. Ni måste lyssna. Hon berättar om så sjukt hemska saker hon sett i krigsdrabbade länder och det sker på jorden exakt nu. Går knappt att ta in när vi sitter här i lugna och relativt trygga Sverige.
 
Ger denna vecka 3 av 5. Det bra har varit väldigt bra och det dåliga väldigt dåligt så det får bli ett mellanbetyg. Er då?
 
 


PhotoJelly    •     •   http://photojelly.blogg.se/

Vad snygg du är :D!
Har ingen powerbank men många säger att det är bra så får kanske införskaffa mig något sådant :)

Svar: JAAAA gör det, om du använder mobilen mycket dvs ;)
Isa Bylund

MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Vilket underbart skärp! Älskar! Kram

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Håller så med om veckans mysigaste!

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Hahah "heh skadeglad", den känner man igen sig i! (Nu har jag inte varit inne här på några dagar så måste säga att bloggen är så fiiiin, gillar makeovern supermycket! :)

Svar: Åh men tack, blir så glad! Har varit osäker hur bloggisen ska se ut <3
Isa Bylund

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

vilken härlig vecka du haft!!


Kom ihåg mig?