FEM STEG TILL DEN PERFEKTA MYSKVÄLLEN!

Hej finingar!
Fick feeling att jag skulle skriva ett tipsinlägg kring något här i bloggis. Klurade länge på om jag har någon speciellt kunskap att dela med mig av. Insåg snabbt att jag inte har det, haha.
Förutom på två områden: choklad och mys. Så mysguide får det bli! Nu ska jag berätta hur ni skapar den optimala myskvällen! 
 
1. First of all: snacks! Tycker nästan det är jobbigt att se på film eller serie utan något att tugga på. Så tråkigt! Det första ni ska göra är därför att gå till närmsta affär och köpa hem det ni är allra mest sugna på just den dagen. Svårt att avgöra? Då brukar jag tänka att jag tar en tugga av alla alternativ jag har och det som känns allra godast köper jag. Lita på er magkänsla kring sådana här viktiga beslut!
 
det här skulle jag säga är perfektion!
 
2. Gå sedan hem och byt genast om till sköna kläder. Ta av BH:n om du haft en under dagen. Regeln gällande det här är att inget får sitta tight och skära in. Ta bort sminket också, låt huden andas och vad man nu ska göra enligt alla experter.
 
3. Steg tre är att piffa! Det måste vara skönt och mysigt! Ett tag hade jag en pinnstol som enda alternativ när jag skulle ha seriekväll, väldigt opiffigt. Fram med kuddar, puffa till så de ligger formade efter din kropp. Filt kanske är lite varmt just nu men det är ett måste under vintern.
 
Det här är iofs en bild från ett glöggmingel i december, men ändå - sådär ska känslan vara.
 
4. Det går inte att titta på något halvdant en sån här kväll. Du får göra din research innan. Jag efterlyste bra serier i en grupp på FB och fick massa massa förslag som verkade toppen. Har gjort en serier-att-se lista i mobilen, hösten är räddad med andra ord! Vill ni att jag ska dela den här? Säg till isåfall!
 
5. Sista grejen att göra är att lägga undan mobilen. Jag vet, det är lite läskigt. Men den stör faktiskt. Släck lampor också för guds skull, det ska vara mörkt! Jag kommer ihåg när jag såg film hemma hos min bästis när vi var små, de hade alltid taklampan tänd på maxstyrka när de såg på TV. Tyckte det var så märkligt och onajs redan då.
 
Sen är det bara att ha en cozy kväll! Om ni styr upp det såhär bra så kommer alla ensamkvällar framöver vara underbart härliga :) 


Anonym    •     •  

Åh det låter sååå mysigt när du beskriver det sådär haha... Blev verkligen sjukt sugen på att ha myskväll nu haha, fast jag inte alls var det innan. Bra betyg till din guide ;) Josefin

Svar: Men åh, bästa betyget ju! Omvandlade någon ;) dock lite opassande inlägg nu kanske när det är sommardagar som tusan! Får re-posta i höst, haha!
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Åh va mysigt!! Håller med dig om allt! Jag MÅSTE ha snacks när jag ser på film. Känns galet tomt annars! Dock ej salta pinnar 😂 Sen är levande ljus ett måste 😊

Svar: Haha måste ha något att plocka med, blir rastlös i fingrarna typ ;)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?