FRÅGOR & SVAR DEL 4.

 Hola guapas! 
Det sista delen från frågestunden kommer här. (Del 1, del 2 och del 3 kan ni också läsa om ni vill :))

Tror du på allvar att folk skulle snacka om dig på ett negativt sätt om du fick tjuvlyssna? Du verkar helskön ju.
Vad gullig du är, tack! Men jo, jag är ändå väldigt övertygad om det. Kanske inte sådär brutalt elakt skitsnack som på högstadiet men ALLA pratar om andra på något sätt, det måste man nog försöka acceptera, men tänker också att det man inte vet det lider man inte av (jävligt sant ordspråk) så egentligen vill jag nog inte höra utan leva utan vetskap om exakt vad de stör sig på.

Vad är det bästa/sämsta jobbet du haft? 
Sämsta: städerska. Fruktansvärt tråkigt och jag var dessutom rätt usel på det.
Bästa: det var nog IKEA i Karlstad, mest för att det var en galet rolig festtid och jag jobbade med så himla härligt gäng!

detta var min partner in crime under denna tid <3

Om du fick drömma helt fritt, hur skulle ditt liv se ut när du är 35? och hur skulle det se ut när du är typ 70? 
Vid 35 skulle jag vilja ha ett jobb jag verkligen älskar, gärna någon form av egenföretagare som innebär en varierad vardag och som går att ratta från varsomhelst. Jag ska nämligen bo med min man och barn (1-2 max) på något varmt place någon månad om året. Kanske en lägenhet i Miami. Eller varför inte Franska Rivieran?

Jag tänker ju alltid att jag kommer dö ganska ung, men om jag blir 70 så ska jag leva ett pensionärsliv där jag och min gubbe reser otroligt mycket, har traditioner med vänner varje vecka (som boule på torsdagar eller söndagsmiddag hehe) och har det riktigt gött. 

I något av de här husen skulle jag kunna tänka mig någon slags vinterlägenhet på ålderns höst..

Det taskigast du gjort emot någon? 
Oj, fick verkligen tänka här. Det är väldigt sällan jag GÖR något taskigt men jag kan nog säga ganska taskiga saker, vet inte om det är samma sak?! Men jag har ett minne från nian som fortfarande ger mig dåligt samvete av att tänka på. Jag hade en bästis och vi hängde hela tiden. Det fanns en tjej i vår klass som var väldigt blyg och blev därför ensam och utan vänner eftersom hon inte pratade med någon. Inte mobbad men definitivt utanför. Jag och min bästis var väl de som pratade mest med henne eftersom hon bott på vår gata sen vi var bebisar.  Även om hon var blyg så antar jag att hon inte ville gå runt ensam på skolan varje dag så hon hängde efter oss hela tiden. Pratade dock ingenting utan stod bara där och lyssnade och fnissade ibland när vi fnissade. Detta tyckte vi såklart var såå pinsamt för vem vill ses tillsammans med en outsider?! (OBS ironi)
En dag fick vi iallafall nog och sa åt henne (minns denna situation så jävla väl fortfarande): "kan inte du bara sluta följa efter oss hela tiden? Det är så jobbigt när du bara står där utan att säga något".
Vill nästan gråta nu när jag tänker på hennes ansiktsuttryck när hon kollade ner och vände sig om och lunkade iväg utan att säga något. Usch vad hemskt det måste varit för henne, i den åldern också.. Vi är dock vänner idag och hon mår finfint så slutet gott allting gott :)

Det var alla frågor, hoppas det varit kul att läsa! Svinkul för mig att svara iallafall, ni är ju så påhittiga att komma på bra frågor!
Kom ihåg mig?