GLASS, VINTAGESHOPPING OCH ÅTERFÖRENINGSFIKA!

Heeej!
Hoppar er helg är fin och att ni inte har någon dum söndagsångest idag. Fortfarande en hel dag av helg kvar, gör den till din och fyll den med sådant som får dig att bli glad! Jag ska berätta om mina senaste två dagar, mest för att de varit fina och att jag varit glad.
 
Fredag:
Vaknade till strålande sol och kände direkt att idag ska jag vara utomhus. Hade fått sms från Laura som frågade om vi skulle äta glass vid Nytorget. Öh, ja? Vem säger nej till sådant? Kände mig så duktig som preppade för dagen med solskydd. Hade röd klänning och vid slutet av dagen var det svårt att avgöra var klänningen slutade och var min hud började, mmh bra pigment :)))
Iallafall så köpte vi glass (hasselnöt som smakade mer hasselnöt än glass, så ska det vara!) och satte oss i Vitabergsparken. Jag fick babbla av mig om hur less jag är på allt nuförtiden och vi hann såklart med massa göttigt skvaller också. Gillar Laura så mycket för vi är så olika men ändå så lika. Innan vi skildes åt gick vi in i en charmig vintagebutik och jag hittade ett fynd, mycket otippat. Laura köpte ett rutigt set som satt som ett smäck och var så fint att hon fick agera modell till butikens instagram.
 
Lördag:
Hade en så jäkla härlig fikadejt med en tjej som jag pluggade med i Uppsala. För er som inte vet så läste jag 1 år sjuksyrra där 2009 innan jag hoppade av. Jag klickade väldigt bra med Hanna redan från start och vi hängde en hel del innan jag började må kasst och alla relationer bara rann ut i sanden. Men så kommenterade hon min blogg för någon månad sedan och jag blev superglad! Också lite rädd för hjälp vem som helst kan ju faktiskt läsa det här. Vi styrde iallafall upp en fika igår och pratade ikapp de senaste åtta åren. Fast egentligen blev det nog mest snack om våra usla matvanor (har hittat en likasinnad!) och snubbar på tinder.
 
gulliga Hanna
Nu ska jag fixa och packa lite inför imorgon, är typ nervös (?) som alltid när jag ska göra något utanför min bekvämlighetszon. Beter mig lite som att vi ska vara borta i tre veckor, skrivit packlista och allt. Men det handlar alltså om tre dagar, haha. 
 
Hoppas ni mår bra och får en härlig söndag. PUSS!
 


GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Så himla mysigt :* Såna stunder, bara sitta och snacka med en fin vän (och helst med något gott att tugga på samtidigt) är guld värda :)

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Fina stunder med fina vänner betyder sååå mycket! Hasselnötsglass är så galet gott, löv it! Ha det nu så underbart i Visby 💜

Frugan E    •     •   http://frugan-e.se

Låter ju som en kanonbra helg! :D

Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Låter ju som en toppenbra helg! :D Ibland är allt man behöver att träffa sina kompisar och få prata av sig!

Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Åh, ha det bäst på Gotland nu! Här kommer lite inspiration att underhålla dig med på resan över (från med egen blogg obviously då jag är Gotlandsexperten):

http://amandajona.se/2017/july/en-eftermiddag-innanfor-ringmuren.html
http://amandajona.se/2015/august/visby-creperie-logi.html
http://amandajona.se/2015/july/ringmuren-runt.html


Kom ihåg mig?