GOODMORNING THURSDAY!

 Fyra bilder från fantastiska tisdagen. Sista är från Amanda!
  
Godmorgon peeps!
Hur mår ni idag? Här är det prima! Har haft två superhärliga sommardagar och njuter verkligen av att vara ledig. Tisdagen blev en sån jäkla energigivande dag, wow alltså! Måste ha fler sådana. Har tagit massa bilder som jag ser fram emot att få visa er! 
Idag ska jag ha en söka-jobb-dag! Köra ett riktigt race, måste ju få en plan för hösten. Är så förvånad över mitt lugn över min jobbsituation. Är det bara jag som tycker det är roligt att söka jobb förresten? Jag tycker det är spännande att maila runt och ha den där förväntanskänslan :)
 
Tack för alla grymma tips på livsmedel för viktuppgång som ni gav mig (detta inlägg)! Borde dock skrivit att jag måste ha nyttiga saker med bra ämnen och näring osv eftersom jag redan äter så jäkla mycket sötsaker och jag vill inte gå upp i vikt bara av sådant.
Innan det blir liv i luckan här så kan jag förtydliga att nyttigt i detta sammanhang = vitamner, mineraler och andra näringsämnen som jag antagligen har stor brist på eftersom jag inte äter mycket av det i min kost. Någon som äter väldigt balanserade och varierade måltider i övrigt kan givetvis ha smarrigare *snacks* för att öka sitt kaloriintag.

[Läs inte det länkade inlägget om du vet att du blir rädd för vissa livsmedel om du får veta att de är näringstäta! Lev hellre i ovetskap om sådant :)]
 
 Nu märker jag att jag är på babbelhumör, har inte bloggat ordentligt på 1,5 dag; abstinens! haha. Puss på er!


Meg    •     •   http://megs.blogg.se/

Till skillnad från dig hatar jag att söka jobb! Att man måste anpassa sitt personliga brev till vem man skickar till, SÅ tidskrävande ;P för att inte tala om större företags karriärsidor, en mardröm! Ett hett tips är att söka via Indeed.com (gör inte alls reklam för mitt jobb hehe). Hoppas att att din jobbsökar-dag blir underbar!

Svar: hahah smygreklam!! Men tack för tips ;)
Isa Bylund

Amanda    •     •   http://www.devote.se/amandagrenthe

Ser ut som att ni har haft det mysigt!

My    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Nu måste jag fråga om vilken teknik du kör, är det liksom "söker alla jobb jag hittar" eller tillhör du den mer specificerade kategorin som mer väljer ut de jobb du känner mer för? Kraaaam

Svar: Haha, jaa det finns faktiskt olika typer. Jag gör såhär: börjar med att sikta högt på de jobb jag veeerkligen vill ha. Kanske lite väl drömmiga. Sen arbetar jag mig nedåt, de lägsta är de som inte kräver någon kompetens/erfarenhet inom området. Det ser jag som sista utvägen :p Vilken är du?
Isa Bylund

Sandra Leone    •     •   http://lingers.blogg.se/

Lycka till med jobbsökandet!

Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Gud så mysigt vi hade det ❤️❤️❤️

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Det ser verkligen ut som en dundermysig café! :))

Jag har faktiskt skrivit ett inlägg om att gå upp i vikt. Nu har du iofs redan fått en massa tips, men kanske värt att spana in ändå :) http://goforfit.se/2017/january/ga-upp-i-vikt.html

Svar: Åh toppenbra, tack fina du! Alltid så grymma inlägg <3
Isa Bylund

My    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Det tycker jag låter som en perfekt kombination av de olika typerna, jag tillhör personen som får feeling i ca 5 minuter, sen dör den när drömjobbet inte kommer upp. Skulle alltså säga att jag nog tillhör den "sämre" kategorin hahah😂

Svar: haha kanske tar tillbaka mitt uttalande nu när det inte blir napp ;((((
Isa Bylund


Kom ihåg mig?