KOMPISLISTAN!

Hittade en lista hos Clara som jag tyckte var intressant och rolig, tog bort och la till lite för att den skulle passa mig bättre, hehe. 

Hur är du som vän? 
Det första som ploppar upp i huvudet är att jag är bekräftande. Jag tror ingen av mina vänner någonsin tvivlar på om jag gillar dem, haha. Tycker jag är duktig på att ge komplimanger och berätta att jag uppskattar vårt häng. Sen är jag nog ganska svår att planera saker med, dubbelbokar jäkligt ofta och säger ofta ja till saker innan jag ens funderat över om jag kan eller det är rimligt att hinna med.

Sämst som vän? 
Ja det där jag nämnde ovan. Plus att jag har FÖR höga krav på vänner, att jag kan bli besviken om de inte prioriterar mig högst, att de inte verkar tillräckligt intresserade av mig, att de inte lyssnar osv. Det här visar jag dock inte för dem så ofta för jag vet att jag är överdriven.

Den som alltid finns där 

Vad stör sig dina vänner på med dig?
Hehehe. Ja ni, säkert en hel del. Antagligen att jag inte är så tillförlitlig vilket jag tycker är fruktansvärt eftersom jag själv har svårt att vara vän med personer jag inte kan lita på kommer kunna ses när det sagt, som ställer in med en timmes varsel etc. Tror säkert rätt många stör sig på att jag vill planera saker också, men jag tycker verkligen inte jag är så orimlig gällande det som vissa tror. Tycker inte det är så krävande ändå att vilja bestämma ungefärlig tid dagen innan man ska ses. Eller? haha. 
 
 Nya vänner i vuxen ålder är icke att underskatta. Bloggkompisar!
Återkommande vänproblem? 
Det är väl att jag börjar ifrågasätta om den andra personen veeerkligen vill vara med mig eller bara är det för att vara snälla eller för att de inte vet hur de ska dra sig ur. Om jag fick veta att någon träffar mig bara för att de inte vågar säga nej eller för att de känner att det är en "plikt" så skulle jag bli very very sad.
 

Har du få nära vänner och många bekanta eller tvärtom?
Verkligen mitt emellan! Jag har många vänner jag känner för bra för att kalla oss bekanta men inte känner tillräckligt bra att vi vet allt om varann och att jag kan vara 110% avslappnad.

Bild från Amanda, så glad att jag lärt känna dig.

När blir du sur? 
Jag är världens mest kortsinta person, jag kan alltså vara fett arg och tänka "nu får det vara nog, vi kan inte hänga mer" och sen får jag ett sms tre timmar senare och allt är glömt och förlåtet. Men jag blir sur när någon inte respekterar min tid, typ räknar med att jag kan ses tre timmar senare än vi sa med superkort varsel. Eller när någon har mig som sistahandsval om ingen roligare kan. 

Tråkigast med dina vänner? 
haha men gud, det kan man väl inte svara på?! I så fall att många är i relation och därför inte kan ses så ofta som jag hade velat :))

Man kan väl säga att en syster räknas som en vän också?

Önskeegenskap som vän? 
Tolkar det som vad jag vill att ANDRA ska ha för egenskap? Isåfall säger jag nyfikenhet. Personer som bara pratar om sig själva och inte ställer en endaste fråga om mitt liv, vad jag gjort och hur jag har det går fetbort. Pik till alla killar jag någonsin dejtat fö.
 

Vad gör du helst med dina vänner? 
Fikar! Eller dricker vin i solen! Jag vill alltid skvallra/bolla saker/uppdatera varann om läget och eftersom jag har svårt att tex shoppa och prata samtidigt så vill jag iallafall ha en stund varje träff som vi sitter ner så jag kan koncentrera mig, haha! Vill dock bli bättre på att göra annat, mer *bara vara* med vänner. 

En till som alltid finns där.

 

 Alice Lindström    •     •   http://alicelindstrom.se/

Vilken rolig lista :D

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Vilken rolig lista :D Och ja, jag håller med dig ang. planerandet. Inte alls orimligt att vilja veta åtminstone ungefär vilken tid man ska träffas. Hur ska man annars kunna planera dagen? :))) Och ang. slottet - besök det! Superfint område, och Tyskland ligger ju inte speciellt långt bort :D Finns urgulliga familjeägda små hotell i mysiga byar att bo på! Rekommenderar verkligen det istället för ett "vanligt" hotell. Billigare dessutom :)

Svar: ja men exakt! Man vill ju göra mer än bara sitta hemma och vänta på en träff liksom ;) Åh, trodde det var SVINDYRT med slottboende, wow. Måste dit!! <3
Isa Bylund

Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Kul att läsa! :D

Anna S    •     •  

Om du skulle ha någon vän som stör sig på att du vill veta ungefärlig tid, så undrar jag om det verkligen är en riktig vän? Känns märkligt att störa sig på att du behöver veta vilken tid på dagen ni ska ses? Noll respekt för din tid och dina andra måsten om man inte kan planera sådant. Obs självklart beroende på vilken kultur en kommer ifrån, typ amerikaner planerar ju aldrig något så då blir det ju annorlunda, men i Sverige är planering ju en naturlig del av ALLAS liv.

Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Åh så fint att jag fick vara med på ett hörn här, så glad att jag lärt känna dig också! <3

Svar: men såklart, min raring <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?