MIN MEST SPÄNNANDE PENDELTÅGSRESA!

Happy Saturday peeps!
Tycker det är viktigt att slänga in lite selfies här och där så ni inte glömmer hur jag ser ut :)) Min lördag blir bara bättre och bättre, gillar när det går åt det hållet. Vaknade till mörker och regn som smattrade mot rutan och kände att dagen skulle bli blä. Men jag tog mitt paraply och åkte till Mall of Scandinavia och kikade runt, de har så jäkla bra butiker där. Mina tre bästa är Pull&Bear, Lindt och H&M home.
Sedan gick jag hem till Sandra som bor där i krokarna, hon bjöd på fika. Gifflar och oreos, she knows me! Fnissade så mycket åt den där giffeln som inte fått något kanel-klet, den ser så naken ut. Säkert mobbad av de andra gifflarna i påsen, tyckte typ synd om den på riktigt?! haha. 
 
Det där var inte en så ovanlig uppdatering från mig men pendeltåget hem var en ovanlig upplevelse, är helt uppspelt nu efteråt så jag måste dela den med er.
Hoppade på i Solna och det var verkligen knökfullt så jag fick stå i dörren. Redan när jag går på är det ett gäng med sex invandrartjejer 14-15ish (tänk er rätt tuffa, mycket smink och piercings, pratar så högt att det nästan gör ont i örat och använder uttryck som "jag svär" och "du är bror") som har en diskussion om något med en tjej (lite äldre, men garanterat också utifrån orten). Rätt sansat ändå. Men sen blir det mer och mer högljutt och de skrek inte trevliga saker till varandra, tillslut flög tre av tjejerna på varandra och började slåss! Jag släppte helt alla hämningar om att inte stirra utan stod heeelt fascinerad och följde dramat!
Då går en snubbe emellan och försöker vara en mogen medlare av något slag men det blir rätt fail för han börjar tjaffsa med den blonda tjejens pojkvän (eller vad det nu var, han såg fett farlig ut) och de två börjar knuffa på varandra. 
Då blev det nästan lite obehagligt för jag började oroa mig för att dras med på något sätt. Det var typ som när fotbollssupportrar störtar ner på planen och det blir ett stort gruppbråk. 
Tyvärr skulle jag hoppa av nästa station så jag fick inte veta hur det slutade. Men jag älskarrrrr sånt här för det händer aldrig i Sverige där man inte ska väcka uppmärksamhet. 
 
Puh, tur att andra ser till att jag får spännande lördagar ;) Vad ska ni göra ikväll? Jag vill veta! 
PUSS!


Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Hahah, du är så himla skön som uppdaterar oss om fika och drama. De två går liksom hand i hand, älskar det :)

Svar: haha men faktiskt! Lugnar nerverna med fika om det blir för läskigt ;)
Isa Bylund

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Haha åh vilken catchy rubrik, fastnade direkt! Tycker också om sånt där, lite spänning i vardagen ;)

Frugan E    •     •   http://frugan-e.se

Hjälp, tycker det är läskigt med bråk..! Men nakna gifflar kan jag hantera :P

Yasmine    •     •  

Oj, hur kan du älska när nåt sånt händer?!! Jag hatar när sånt händer, tycker inte det är speceillt spännande när några bråkar! :O

Svar: Ja, antog det var ganska självklart att det inte hade varit lika spännande om det på ALLVAR kändes som något kunde gå illa?! Detta verkade som ett högst onödigt tjaffs om något irrelevant bara.
Isa Bylund


Kom ihåg mig?