PRECIS JUST NU..

.. är jag på ett café (heh, var annars?), dricker min första kaffekopp och söker jobb för fullt.
.. tänker jag på att folk måste sluta prata som att sommaren är slut. Jag vill inte höra om höstplaner, höstpepp eller höstmode. Det är augusti gott folk, inte slutet av september.
.. har jag en identitetskris grande! Men det är ju inget speciellt för "precis just nu".
.. är jag sugen på något nybakat. Egentligen vad som helst bara det är degigt och varmt. Mammas kanelbullar skulle funka fint.
.. borde jag ta tag i projekt sluta-dricka-läsk. Mitt pepsimax beroende är uselt på alla tänkbara sätt.
.. vill jag boka en resa till Amalfikusten i Italien. Specifikt dit också. Googla så fattar ni varför. 
.. är jag glad för att jag fick träffa min saknade Isabelle tidigare idag.
.. är jag ledsen för att jag är ledsen oftare nuförtiden. Det är ju väldigt ledsamt?!
.. längtar jag efter måndag när jag ska till Visby!
 
En anekdot från veckan: I måndags var jag och Amanda på Naturhistoriska och inom en av utställningarna kunde man göra små "utmaningar" och tävla mot varandra. Eller ja, man skulle garanterat inte tävla men det gjorde såklart jag och Amanda eftersom livet är en enda stor tävling :)) Det var i stil med att hoppa jämfota så långt som möjligt eller stå på en balansbräda under viss tid. Jävligt svårt förövrigt och jag var dålig på allt. Men det var en grej som jag briljerade på.. jag tror jag hittat min talang!! Amanda var usel i jämförelse med mig (hehe sorry not sorry Amanda, men jag kan väl få skryta när jag för en gångs skull är bra på någon form av fysisk aktivitet). Det gick ut på att hänga i en stång ganska högt uppe så länge som möjligt. Tror det hette typ "lek som en apa i trädkronan". Hade kunnat hänga där hur länge som helst kändes det som ifall det inte gjort så fucking ont i händerna. Haha, härligt att hitta en talang men mindre härligt kanske att det handlar om att efterlikna en apa. Varsågoda för den extrainformationen!
 


MALIN    •     •   http://malinkirstine.se

Jag måste bara säga att jag fullkomligt ÄLSKAR bilden på dig! Den är så himla fin! Kram

Svar: Men TACK fina du! så gulligt <3
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Augusti brukar ju kunna bjuda på underbart sommarväder men hittills känns det sådär... Men på Gotland är det typ alltid fint väder 😎 Åh, varma degiga bakverk/bröd är såå gott!!!

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Jag får panik av alla som pratar om hur sommaren börjar ta slut, det är ju fortfarande bara början av augusti! Sååå fin bild på dig <3

Svar: åh tack finaste! Men eller hur, vill inte ha höst!!
Isa Bylund

Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Klart man skulle tävla, varför skulle det annars finnas tidtagarur? ;) För att återvinna min heder måste jag ju bara få med att jag ägde på att hoppa jämnfota!

Svar: haha jaaa, hade det inte varit för att du är bättre på pretty much allt annat vi tävlar om så hade jag aldrig tryckt ner dig sådär, haha ;)
Isa Bylund

Emelie    •     •   http://juniflickan.se/

Alltså dröm!! Tycker vi ska åka till Amalfikusten ASAP!! Fatta vad kul vi skulle ha det!! Och håller med om att få panik om att folk snackar om att hösten är här! Speciellt när vi haft det så varmt i Stockholm de senaste dagarna.... Hösten i all ära, jag älskar hösten! Men folk får nypa sig i skinnet lite, det är fortfarande augusti, chilla en månad till i alla fall...


Kom ihåg mig?