REALTIDSBLOGG FRÅN EN ONSDAG!

Hej gullisarna!
Dags för livebloggande i lugn och ro, how I love that!
Skvaller först! Visste ni att Kakan Hermansson är gravid? Vet inte varför jag blev så hiiimla förvånad över det, kanske för att jag trodde jag hade koll på allt som händer out there. Grattis till Kakan iallafall!
 
Min vecka är väldigt bra hittills, två jobbdagar och det är så så roligt att vara tillbaka på kontoret. Nu har jag precis haft en catch-up fika med Isabelle också, det var henne jag skrev uppsatsen med i våras (som vi förövrigt fick så jäkla dåligt betyg på, tur man är prestigelös heh) och nu lyckades vi matcha våra scheman. Tycker ofta det kan vara så svårt att behålla kontakt regelbundet med personer som man inte träffar "naturligt" längre, som genom skola eller jobb men Isabelle är en keeper.
 
Var för längesen jag drack en latte, blev så sugen nu!
Fick ett sånt lyckorus nu när jag satte mig här, är såå taggad på livet just nu! Det känns som mycket av min oklara framtid börjar bli lite mer klar iallafall, och jag börjar få lite mer grepp om hur jag vill att framtiden ska se ut. Dessutom ska jag på en pressfrukost nästa vecka, hur kul?! Det här ska ju vara nätverkandets och minglandets höst så jag hoppas kunna sätta igång redan då!
 
*minglig*
 
Vet ni vad jag tänkte på igår när jag var ute och promenerade? I säkerhetskontroller på flygplatser brukar de ta slumpmässiga personer åt sidan ibland, be dem sträcka ut armarna och sen göra en mer noggrann check på dem. Jag blir alltid utvald, ser väl misstänkt och lite farlig ut :))) Men det jag tänkte på är hur mysigt det är när de klappar på en sådär längst armar och ben, håller ni inte med? Sällan någon som tar på mig så mjukt och fint, ska hitta någon som kan vara min ömsinta klappare tror jag, haha.
 
Random lunchhak-tips; Icha Icha! Hade nästan glömt den pärlan tills jag hittade denna bild igår. 

Jaja, här i bloggen är det högt och lågt som ni vet! Nu ska jag fortsätta mitt fixande vid datorn. PUSS!
 
PS. Vill så gärna ha mer önskeinläggidéer HÄR.
 
PS2. Min andra blogg är uppdaterad nu! Skrev ett inlägg om ämnet "överätning" i ren frustration, huh vad människor har skev bild av vad det är. Ni hittar den HÄR. Kommer skriva i den här bloggisen när jag uppdaterar den andra för jag vet absolut inte hur regelbundet det kommer vara. Antagligen ofta i och för sig med tanke på hur jag är med skrivande :)
 


Lillemmish- MODE - INSPO    •     •   http://nouw.com/lillemmish

latte är gott, ha en fortsätt underbar dag

kram

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Håller med om det där med att det är mysigt när dom klappar på en, sorgligt kanske men man får ju vara glad för den lilla fysiska kontakten man får hehe :)

Svar: HAHAHHA, det närmaste en relation jag kommer. Säkerhetspersonalen på Arlanda ;)
Isa Bylund

A    •     •  

Åh hur vet du att kakan är gravid?? Min favvoperson för övrigt, har du hört hennes podd? :)

Svar: hehe kanske viss källkritik men läste det i en blogg där en tjej varit på event med henne så tror det är rätt officiellt ;) Och nä, blev avskräckt av ordet skönhet i beskrivningen tror jag, haha!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?