SEX SAKER JAG GJORT I VECKAN.

Hej!
Vecka 33 har verkligen varit fin för mig! Ni ska få höra om några utvalda saker jag gjort..
 
1. Laddat ner Sarahah. 
Tycker det verkar så spännande! Vem vill inte veta the ugly truth liksom?! Eller vill man det? hehe. Läs här om ni inte förstår vad jag pratar om. Kan rapportera senare hur det funkar! 
 
2. Åkt turisttåg.
Ser mig inte som en person som gör sånt. Men jorå, plötsligt händer det. I veckan satte jag mig på ett blått tufftufftåg och guppade fram över kullerstenarna i Visby samtidigt som vi lyssnade på en gotlänning som gav nördig fakta om olika platser vi åkte förbi. Här kommer veckans historialektion: huset nedanför är ett gammalt fängelse, den sista mannen som avrättades där skulle bli halshuggen men bödeln var full och yxan slö så han fick hugga tre gånger och slita lite tills huvudet slutligen lossnade. Undrar om han överlevde de första två huggen?! 
3. Kommit in på en universitetskurs i höst.
Gissa vad? Portugisiska I. Lol. Ska inte läsa :))
 
4. Jag har shoppat. 
Måste verkligen berätta det varje gång också, mest för att det lyckoruset jag får av materiella ting är beyond normal. Denna gång blev det två tröjor som jag ser sååå många olika outfitkombinationer med som jag kan ha framöver. Ih! 
 
5. Dödat 372 st bananflugor. Vad är det med dem? Måste de vara uppe i ansiktet hela tiden?
 
6. Ätit möglig ceasarsallad.
Det här var faktiskt jätteotäckt. Att bli matförgiftad är något jag oroar mig väldigt mycket för, blir så jävla svag och förstörd av att kräkas. Jag köpte salladen nedan som lunch en dag i Visby och började äta. Som ni säkert vet så är det parmesanost på ceasarsallad och allt var jäkligt gött. När jag ätit över hälften så ser jag en ostbit som är blå!!! Blågrön och med fjun på liksom! Ville kräkas. Intalade mig att det inte är farligt att äta andra delar av osten ifall det är bara en bit som är dålig. Hjälpte inte, tyckte genast jag började må illa. Kanske också lite kramper i magsäcken? Mamma försökte lugna mig genom att säga "här på Gotland kanske de har mögelost i sina ceasarsallader", haha. Trodde inte på den teorin heller.
Om någon undrar så har jag inte kräkts än, vågar dock inte tro att faran är över.
 
Det där sammanfattade mitt liv ganska bra, haha. Den här veckan får nog 4 av 5 gifflar. Bra betyg!
 
 


Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Portugisiska kan väl ändå vara intressant haha! Och usch vad obehagligt med den där halshuggningen, hörde någon myt om en liknande händelse i The Tower of London och att personen som skulle bli halshuggen sprang därifrån med ett jack i nacken när de missade och sprang runt så tills de fick tag på honom och kunde halshugga honom ordentligt?? Kändes inte riktigt trovärdigt.

Svar: hahahah men hur hemsk är jag som skrattade högt åt det där!? SÅ sjukt!
Isa Bylund

GoForFit    •     •   http://goforfit.se/

Och detta har inget med listan att göra, MEN ALLTSÅ, bilden på dig - hur fin?! Du är iofs alltid fin, men fick bara sådär wow-vacker-känsla 😍 (älskar för övrigt outfiten också!)

Svar: FINASTE du, så himla fin kommentar. Tack! <3<3
Isa Bylund

jossan    •     •   http://mindgirl.se/

äckligt med salladen. Gillade outfiten :)

Yasmine    •     •  

Haha asså bananflugorna (kallar de iofs för knot, men...) they´re f*cking everywhere!!! Man blir ju gaaaalen asså!! Måste de flyga in i munnen, ögonen o näsan?!!

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Skulle aldrig ladda ner den appen! Usch! Läste först "sexsaker" jag gjort i veckan 😂😂

Svar: det hade varit roligare ;))
Isa Bylund

Emelie    •     •   http://juniflickan.se/

Usch vad tråkigt med salladen!! Men med ost är det ingen fara om bara en del är möglig för det går bara att skära bort (annars skulle ju inte mögelost finnas) Och blev fett nyfiken på sarahah, keep me posted! Puss pårej<33

Svar: åh tack för att du skrev det <3<3 om osten alltså!
Isa Bylund

My    •     •   http://nouw.com/myjjohansson

Alltså Isa, Salladen....Jag kan relatera till paniken!!! Jag har nämligen råkat ut för samma men byt ut parmesanosten till fryspizza. Har aldrig kunnat äta en sådan igen. Fy fan Hahah

Svar: Eller hur! Som när man ätit ett halvt äpple och sen ser en mask i andra halvan. Eller ja, det har inte hänt mig men kan FÖRESTÄLLA MIG!!
Isa Bylund

sara    •     •   http://devote.se/sara

ja, alltså bananflugor är vidriga! vad ska man ens göra åt dem???

Svar: finns garanterat nån bra kur, har hört något om vinäger. Men gött att ha den doften i lyan då?! haha
Isa Bylund

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

Jag känner igen mig med bananflugorna, det är som att hur många man än dödar så kommer det tiotusen nya! :O

Freja    •     •   http://nouw.com/frejahilda

Blä!! Jag som är från Visby pch älskar fika. Var fick du den salladen??

Svar: det var nog bara en engångshändelse! Dessutom inget café utan typ en lunchrestaurang (tänk typ Harrys med biljard och pub). Minns tyvärr inte namn, nära muren och en öppning mot "shoppinggatan" ;)
Isa Bylund










Kom ihåg mig?