SMILE, THERE'S COFFEE!

Godmorgon!
Måndag med nya tag, ny energi och ny.. ja, kom inte på något mer. Men, jag gillar känslan! Idag vaknade jag med en såå mycket bättre feeling än under helgen, fy vilken jobbig ångestklump jag haft liggandes lite mysigt i magen sådär..
Visst var det knasigt väder i helgen förresten?! Var det samma utanför Stockholm? Regn, sol, asvarmt, höstkallt, regn.
 
Jaja, idag ska jag hålla koll på mail-inkorgen efter jobbsvar, jag ska skriva lite dagsplaneringar som jag gjorde förra veckan, det var fett bra för mig! Jag vet att det låter överdrivet och som att det är mitt kontrollbehov som gillar det, men jag menar verkligen inte att jag ska planera varje timme och får stora psykbrytet om något ändras med en kvart.
Mer en checklista på saker jag bara SKA få gjort, inte känna efter om jag orkar eller har lust. Just do it liksom! Kan se ut såhär: "Måndag: fixa matlådor, rensa garderoben och [insert ett mål]". Ska inte hålla på att rapportera om det här i bloggis varje vecka så don't worry ;) Men jag tror verkligen det är en bra grej för många.
 
 
Har jag förresten berättat att jag och mamma spikat att vi åker till Gotland på måndag? Längtar galeeet mycket! Har ni tips på något man måste se/göra/fika i Visby så bring it on. Framförallt fika.
 
Nu startar vi veckan, oavsett vad ni hittar på så gör det bästa av förutsättningarna! Om ni har en härlig vecka så njut av den utan att tänka på vad som händer framöver. Om ni har en tuff vecka så ta en dag och en utmaning i taget. Efter helgen insåg jag ÄNNU mer än tidigare att jag inte kan ha kontroll på allt i livet och att jag inte måste ha det. Luddigt att förklara utan exempel men de flesta situationer blir inte annorlunda, bättre eller förändras bara för att jag vet exakt all fakta och har koll på allt som rör den situationen. Hjärnan är inte skapad för att ha all den informationen och kollen på livet. Let go and be crazy, typ. Haha, minst passande citatet för mitt liv atm.. ;)
 
Puss&kram! 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se/

Men åh vilken fin bild på dig! Och vad kul att du och mamman ska till Gotland, det verkar sååå fint där med vallmofälten som man sett på bloggarna. Håller tummarna för dig att du får några schyssta jobberbjudanden också :)

Svar: Men gullis, tack! Och jaa, Gotland (eller iaf visby) verkar helt magiskt fint! :) Hoppas du får en finfin vecka <3
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Så härligt att ni ska till Gotland 😃 Finns massa mysiga café där jag tror du kommer älska!!

Frugan E    •     •   http://frugan-e.blogspot.com

Mysigt med Gotland, har tyvärr aldrig varit där men det står definitivt på önskelistan. Lycka till på jobbfronten! :)

Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Så härligt med en ny vecka! Känns lite som en nystart! :D Håller med om checklistor, för mig funkar de allra bäst och jag får massor med saker gjorda om jag gör en.

Mysigt med Gotland! Hoppas ni får det superhärligt där :D

Johanna    •     •   http://ensllsam.blogg.se/

Listor är bäst, så skönt när man ser hur mycket man får gjort:)

Anonym    •     •  

Fin bild!! Fina färger med läppstiftet till ditt hår och rosorna (?) i bakgrunden!

Svar: Vilken superfin komplimang, tack <3
Isa Bylund


Kom ihåg mig?