SOME MOMENTS FROM VISBY.

Godmorgon!
Tog så himla många bilder där på ön, lite stolt! De flesta är på byggnader och hus så tror det får bli ett gulliga-hus-inlägg enskilt sen, blir lite enformigt annars. Dessutom planerar jag ett mysiga-caféer-inlägg, råkade bli många bilder på det med. Men nu ska jag visa en mix av lite gott och blandat från resan:
 
Färjan till Gotland var så mycket större än jag trodde. Tänkte mig typ 50 pers i ett väntrum som bara sitter där på rader men nej nej. Här kunde man ändå gå runt och gå ut på däck och så. Men vårt prio ett var fika, gaaalet kaffesugna. Hängde på låset på caféet och köpte bulle och en otippat god chokladboll.
Efter en timme hade vi druckit tretår och fikat klart och kommande 2,5 timme ville jag nästan hoppa i havet och simma resten av vägen. Inget mobilnät, inget att läsa. Bara vara i mig själv. Huh, ni hör ju hemskt. Nåja, det var snabbt glömt när vi kom fram och möttes av en så himla fin plats. Vårt hotell låg cirka 20 min promme från hamnen och vi gick bland annat förbi detta..
Okej, erkänner att dessa bilder var från dagen efter, var nästan mörkt när vi gick där vid 20. Men såg ändå likadant ut ju :) 
Efter att vi lämnat pick och pack på hotellet var jag så hungrig att jag kände att kroppen började knapra på min lever. Därför var det mat pronto som gällde. Här sitter jag och väntar så snällt.
Hade inte riktigt möjlighet att vara picky med restaurang i det läget, så såhär flott blev första middagen. Har väl aldrig ätit så efterlängtad mat!
 Sedan tog vi en runda på stan och förundrades bland annat över denna utsikt.
Som blev till denna solnedgång. 
Kommande dagar spenderade vi mest med att strosa runt på kullerstenarna i mysiga gränder och ta kort på allt fint vi såg. Vi var också uppe på kullen med denna fina utsikt.
Det här är exempel på gulliga hus som kommer fler av senare.
 Sen fikade vi såklart också! Bästa stunderna på dagen! Och det är nog inte ens ett skämt att jag tycker det?!
 
 Där sätter vi stopp för nu. Säljer jag in Visby bra eller dåligt?! ;)
 
 


Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Haha känner igen mig i det där med fika, fast för mig är det mat i stället. Älskar mat! (a) Ser ut som ni hade det fantastiskt

Rebecka Lindström    •     •   http://rebeckalindstrom.se/

Visby är verkligen så fint! Man känner igen massor från Pippi-filmerna som utspelar sig där, det tyckte jag var coolt när jag var där! Så coolt att jag till och med åkte till Kneippbyn för att kolla på det äkta Villavillekulla! Ett litet random tips på Gotlands-utflyktsmål sådär, haha! :) :)

Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG    •     •   http://beattriicee.blogg.se/

Låter helt underbart på Gotland! :) Såg faktiskt dig på båten men tror inte du såg mig, haha!

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm    •     •   http://blogg.anniesfotografier.se

Jag vill åka till Gotland någon gång, jag har aldrig varit där :P Men det verkar helt underbart där! :D

Fani    •     •   http://www.nouw.com/bohemianrhapsody

Tycker absolut du sålde in det bra då jag blev jättesugen på att åka dit nu! Aldrig varit och ser ju verkligen jättemysigt och fint ut på bilderna :)


Kom ihåg mig?