SVAR PÅ KOMMENTARER FRÅN SISTONE

Började det här inlägget för ett bra tag sedan men av någon anledning blir det aldrig klart, vissa av frågorna är därför lite gamla men äsch, det får duga! Tänker fö att jag ska göra sådana här inlägg oftare istället för att svara i kommentarsfältet för det känns ändå inte som någon går in och kikar där?!
 
Så himla roligt! Jag hoppas att i framtiden att jag kommer få samma chans! Vilka kurser tror du man behöver läsa? (ang. min praktikplats)
Vet faktiskt inte vad de har för krav gällande utbildning. Jag antar det är en stor fördel att ha läst något som har med media/journalistik att göra men tror faktiskt mest det handlar om personlighet, att ens "skrivstil" passar portalen, hur mycket egna initiativ man kan ta, om man vågar komma med egna idéer och kan ta kritik osv. Nu lät det som jag tycker jag har alla de bra egenskaperna men så menade jag inte, hah.
 
Vilken kvarg är godast?:)
Lätt som en plätt! ChocoBlanco. Vanilj är också god men har förätit mig på den ;)
 
Mmmhhh❤
Hur har det gått med din lägenhet? Sorry men är lite ouppdaterad pga orkade inte läsa Devote-bloggar där ett tag (men nu är jag alltså backkkk). Hur bor du nu?
Welcome back! Önskar så att jag kunde visa en housetour med en Elle-interiör bostad.
Men jag bor i en studentlya på 23 kvadde. Den har definitivt sett sina glansdagar. Jag känner att det är onödigt att lägga massa pengar och energi på att *stylea* mitt hem när jag vet att jag bor här tillfälligt och dessutom är grundförutsättningarna inte sådär strålande, haha. Längtar sååå mycket tills (om?) jag får något eget där jag vet att jag får stanna åtminstone ett år så jag kan bona och göra det till mitt krypin.
 
här är två av mina bästa grejer i lyan.
Hur gick det på intervjun? (ang. det här inlägget)
Jorå, det gick bra. Fick jobbet men de hade nog inte så höga krav om man säger så.. Vill inte säga vad det var för typ av jobb om någon som läser faktiskt arbetar med det, men jag känner att jag är lite för gammal och lite för stolt för att ha den typen av jobb. Hade inte riktigt förstått det av annonsen.
 
(Det här kanske var en skämtsam fråga men jag svarar ändå pga vill prata om croissanter)
Aldrig förstått mig på croissanter? Är det fyllning i eller är dom bara sådär torra? Ska man ha pålägg på?
Hur kan du säga "sådär torra" när du inte provat? Jag ber alltid om att få den värmd och om det är en bra croissant är den heeelt degig och seg inuti och ba smälter i munnen. Helt galet gott! Klart de är torra och tråkiga ibland men så är det ju med kanelbullar också om man har otur :) Jag har sett att det finns *matiga* versioner med typ skinka och ost i men det känns märkligt. Är skeptisk till att blanda sött och mat, precis som med matcrepes. Någon annan som provat får gärna komma med ett utlåtande. Haha vill verkligen få igång en disskusion om ämnet!
Vilket är ditt bästa vs. sämsta köp i klädesväg?
Åh, tänkte på detta senast igår när jag tog mina Birkenstocks till tvättstugan. Många hånade mig för mina tofflor när jag köpte dem men jävlar vilken valuta jag fått för pengarna. Världens bästa sko, i särklass. (Såhär ser de ut för er som undrar, fast i svart. Ni känner igen den va?)
Köper ganska mycket dumt på rea. Sådant jag inte behöver och aldrig skulle köpt till fullt pris, men lockas av en röd prislapp. Men de här skorna var rätt dyra och jag har aldrig använt dem. Vill någon köpa så säg till!
 
 
 


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Det va ingen skämtsam fråga. Jag har testat en gång typ och tyckte det va sjukt trist med croissant haha! Men kanske va en dålig sådan.

Svar: På't igen!! haha ;) Bad du om att få den värmd? mycket viktigt!
Isa Bylund

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Åh crosciante är ju det bästa som finns <3 Sedan jag var i Paris har jag dock haft svårt för att äta de som finns i Sverige :/// Frankrike har förstört mig haha!

Svar: haha förstår det! Som Italien med pizzan för mig ;) Blir väldigt nyfiken att prova en fransk nu dock.. <3
Isa Bylund

Hanna, 26    •     •   http://thereturnofthelollar.blogg.se/

OOOOOMMMMGGG NUTELLACROISSANT ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ men! Har käkat matcroissant också, helt k upplevelse! Nte übergastronomiskt men a, det funka.

Julia    •     •  

Croissant med ost och skinka är GOTT! Du borde testa säger jag :P

Celine    •     •   http://celinelf.blogg.se/

Haha såg nu att datorn auttocorrecta crossiant till crosciante???? Skummaste

Svar: haha trodde du stavade fel och jag ba "ska inte rätta, ska inte rätta" ;)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?