TRE SAKER SOM GÖR DETTA TILL EN HAPPY TUESDAY!

Hej kompisar!
Är jag på bra humör eller är jag på bra humör? Mjo, jävligt bra faktiskt! Ni vet ju att jag är väldigt lätt att få glad och också väldigt lätt att få på dåligt humör. Så ni ska få se vad som jag tror bidrar till att jag vaknade med flaggan i topp imorse.
 
➸ Igår kände jag mig så himla stark! Inte fysiskt då (hah!) utan i psyket. Jag kände mig säker i mig själv, kände att jag duger så jäkla bra som jag är och jag klarade massa saker som brukar vara jobbiga mentalt. Wow, den känslan alltså.
 
 
➸ Hade även en himlans fin dag med Amanda. Vi var på utflykt! Den inkuderade sol, museum, fika och en lantlig miljö med blommor. Ja ni fattar ju hur bra dag.
 
➸ Igår trillade jag över ett inlägg hos denna gulliga pingla. Hon hade gjort en lista med bloggkärlek, sånt älskar man ju! Alla borde göra den förövrigt. Men det bästa då? JAG VAR LÄNKAD!! Jag överdriver inte min glädje heller, bekräftelsen ni vet. Blev superglad! Gissa vilken länk som är jag? Kan ge en ledtråd att det inte är modebloggen hehe ;) Ser att det blev dålig skärpa men ni ser nog vad det står.
  
Nä men då ska väl jag sätta igång dagen då. I eftermiddag tror jag det kommer ett inlägg som känns lite jobbigt att publicera, men det är en viktig fråga som dök upp och jag ville svara på den. Inga hånfulla eller otrevliga kommentarer på det snälla. Puss raringar!


Erica    •     •   http://lifebyerica.se

Härligt att du är på bra humör! :D Hoppas du får en toppenbra dag!

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Åh ja, älskade den listan! Även jag var länkad och jag blev så otroligt glad.

Frugan E    •     •   http://frugan-e.blogspot.com

Härligt inlägg! ♥ Hoppas dagen blir fortsatt toppen :)


Kom ihåg mig?