VAD JAG SKULLE VILJA GÖRA...

Jag skulle vilja åka till någon mysig, sydeuropeisk by och bada i vackra vikar, gå runt och titta på charmiga färgglada hus och vara i en miljö som är helt olik de ställen jag varit på tidigare.
Jag skulle vilja gå till ett typiskt Parisiskt café där gubbarna sitter i timmar och läser morgontidningen, dricker löjligt stark espresso, äter baugette med apelsinmarmelad utan minsta stress i kroppen.
Där skulle jag också vilja äta frukost. Gärna croissant och kaffe! Man är ju i Paris liksom.
Jag vill skaffa en mysig sovhörna. Har blivit smått besatt av fina sängar. Helst skulle jag vilja ha en sänghimmel men misstänker att det är lite opraktiskt. Men mycket kuddar, mycket fluff och en fin sänggavel är högt på önskelistan! 
Sen vill jag bo i USA. Den längtan är ju ständigt närvarande hos mig och jag kan inte släppa den drömmen. Är så sugen att bara göra en radikal förändring i livet och ba dra. Vet att det är mitt flyktbeteende men jag blir också så jävla stressad att jag aldrig ska hinna med denna punkt. Kommer inte alls vara lika kul att bo i LA eller Nevvan när jag är typ 50. Någon som också känner av livsstressen?
 


Amanda Jona [FOTOGRAF]    •     •   http://amandajona.se

Kan meddela att sänghimlar inte är så nice i verkligheten, största dammsamlarna ever som trasslar in sig i allt när man bäddar :)) Känner spontant - distansutbildning från USA?? Jag har en idé om att plugga sommarkurser på distans någon sommar och bo i New York 2-3 månader!

Svar: Haha, ja just bädda-projektet kan nog bli jäkligt omständigt! Alltså Amanda, jag är ytterst seriös att jag tror jag ska göra det. Problemet är ju snordyrt plus att det är så mkt regler kring jobb. Är därför lite sugen på London? Eller annan stad i EU. Vad tror du? Barcelona kankse?
Isa Bylund

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Livsstressen är ständigt närvarande hos mig. Hemskt! Vill så mycket men både ork, ekonomi och mod saknas... Har dock ingen dröm om USA men kanske beror på att jag aldrig varit där. Har du varit i Paris?
Jag drömmer mer om att starta ett café/loppis/bed and breakfast här i Sverige :) Starta en podcast också.

Svar: Visst är den? Tror det skulle bli så mycket bättre om jag kände att jag lever någorlunda som jag vill mitt liv ska se ut,. men är inte där än. Har varit i Parre en gång men det var typ 15 år sedan så uppskattade det inte som det förtjänar :( vill åka igen då! Du skulle ha ett grymt café Ida, skulle komma och köpa bullar och kaffe :)
Isa Bylund

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Åh, kan jag få följa med till Paris plzz

Svar: Alltså, JA?! När? ;)
Isa Bylund

Alicia    •     •   http://swimdeep.blogg.se

Vi åker antingen i sommar eller så fort jag hoppar av uni:) *dansemojin x3*


Kom ihåg mig?