YOU HAVE TO BE YOUR OWN HERO ✫

Godmorgon och glad måndag!
Jag har tänkt massor på min framtid på sista tiden, ena sekunden vill jag verkligen ge upp allt och ba "happ, får väl acceptera att livet inte blir mer än såhär" och flytta till någon svensk småstad för att jobba i disken på lokala pizzerian. Men sen swich får jag världens jäkla framtidspepp! Jag har fortfarande alla möjligheter i världen att skapa mig det liv jag vill ha. Samma gäller er!
Även om det här är svårt att tänka på när man har de där deppstunderna så är det verkligen möjligt att ändra livet i den riktning man själv vill. Det är det som är så jäkla magiskt och gör att livet blir så spännande, man utvecklas heeela tiden och har med sig hoppet om att få leva precis sådär som man vill. 
På sista tiden har jag känt att jag måste göra något av betydelse. Min dröm är vara min egen chef, få skriva mycket i jobbet och ha varierade dagar. Vet inte exakt hur det skulle gå till men jag vill göra något som påverkar människor och lämnar ett avtryck. Jag önskar jag kunde känna något slags *kall* i livet kring vad jag brinner för, men än så länge är det inte mer än så.. att jag vill göra något som påverkar. 
Det är så lätt att glömma att livet, och en själv, hela tiden förändras. Det är lätt att missa de där förändringarna eftersom det sker så successivt och man är hela tiden mitt i processen, om ni förstår hur jag menar? Det är så viktigt att stanna upp och se helheten, tänk tillbaka på en dag i augusti för fem år sedan och hur du var då. Visst har saker ändrats? Även om mitt liv absolut inte ser ut som jag vill och jag älskar verkligen inte mig själv så är jag en starkare person idag. Jag gråter inte av att någon säger att jag skrivit en dålig text. Jag har inte ångest en hel dag för att en träff med en vän inte kändes sådär glad och härlig som det alltid gör annars. Jag vågar söka det där jobbet jag knappast har kompetens för men why not, försöka går alltid. Är säker på att ni också tagit många steg framåt för att må bättre i er själva, fokusera på dem istället för det i livet som tyvärr kanske blivit mindre kul.
 
Med det sagt: ha en underbar vecka och använd dagarna på ett sätt som för just DIG framåt, vad du nu har för målbild där framme. Nu drar jag snart till Visby följ mig gärna på instagram vettja, isabylund, där uppdaterar jag nog flitigt :)  
 


Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Så bra pepp, och känner verkligen igen mig i det du skriver, särskilt när jag pluggade sista terminen på högskolan där hemma i Sverige. Men som du säger, man borde typ göra en bakvänd bucketlist och se hur mycket man åstadkommit, istället för att fokusera på det man inte har gjort. Man blir lätt låst i framtidstänket :)

Kram!!

Amanda CL    •     •   http://amandacarlberg.se/

Så bra skrivet och så sant!!!
Om man tar sig tiden att stanna upp och se tillbaka inser man oftast hur mycket som har förändrats både positivt och negativt. men oavsett vilket har man ändå utvecklats enormt som människa

kram


Kom ihåg mig?