GOTT NYTT ÅR MINA FINA!

Tidsinställt inlägg men såhär på nyårsafton vet jag att jag vill önska er en så himla fin dag och kväll! Ni får antingen fira att 2017 äntligen är slut, eller fira att det varit en så bra år!
 
Som jag skrev här (klick och läs!) så har det här året varit så utvecklande för mig. Jag har lärt mig så mycket, både om mig själv och praktiska saker som jag tar med mig till 2018 för att göra det till ett ÄNNU bättre år!
 
Nyår 2016
 
Hur underbar är inte vetskapen om att vi kan styra kommande år i den riktning vi vill?! Vi är fria vuxna och ingen annan bestämmer över våra liv! Fy fan vad skönt det är! Gör mer av det du mår bra av, mindre av det som får dig att må dåligt. Lättare sagt än gjort, jag vet. Men sätt dig, funderna på vad du VERKLIGEN vill ha/göra i livet och börja sedan med små små steg mot det. Varje liten grej är bättre än att inte göra något alls utan vara helt loj och bara acceptera situationen man är missnöjd med - kom ihåg det!
 
Nyår 2016 igen.
 
Låt inte tidigare misslyckanden få er att tro att det aldrig kommer gå. Tänker ibland på livet som det där sista lutande rullbandet i hinderbanan på Gladiatorerna ni vet? Hehe alla fattar liknelser med galdiatorerna liksom. Men iallafall så försöker de tävlande gång på gång springa upp men är så trötta att de bara ramlar och faller ner. Men så vilar de en stund, samlar kraft, kanske byter taktik och gör ett försök till. Vips så kommer de upp och går i mål!
 
Kärlek och tack för att ni hängt här detta år 

RESFEBER, SOLPEPPEN & ALADDINBESVIKELSEN!

Hej fina!
Ih, om mindre än ett dygn befinner jag mig på ett plan mot Miami! Så galet att det redan är dags! Jag har så konstiga känslor inför denna resa. Pratade med mamma tidigare i veckan och ba "mamma.. jag är lite rädd". Haha, så jävla störd person, ska på semester och är så ängslig för allt som kan bli "fel". Hej GAD liksom!
Men missförstå inte, är såklart mest tacksam och så himla glad att jag ska dit!
Peppen har blivit större och större när jag läser bloggar från personer som är on vacay. Kika bland annat hos Isabella och Elin så förstår ni vad jag menar. 
 
ska ta morgonprommis här
sen lägga mig här tror jag.. fast byta bok! 
 
Men innan jag drar iväg måste ni få ta del av lite tankar, kanske årets sista "välkommen in i min hjärna"-inlägg?!
 
- Vad har man på sig när man ska flyga långt? Nu vill jag faktiskt vara lite snygg också vilket jag totalt struntat i förr när mjukisdressen var på. Jag måste skaffa mig en reseoutfit.
 
- Att jag INTE är en vintermänniska blir bara mer och mer uppenbart varje år. Ni vet alla de här fina *winterwonderland*-inläggen med magiska bilder?! Jag får lite ont i kroppen av att se all snö. Sett instastories från Norrland där det är flera dm (!) snö, mår dåligt för jag kan verkligen känna kylan. Så jävla lämpligt att jag ska dra iväg.
 
- Vet ni att 150 personer dör varje år av fallande kokosnötter? Lärde mig igår! Större risk än att bli uppäten av en haj.. borde kanske sluta vara rädd för hajar och istället undvika palmer. (kommer inte ske)
 
Angående rubriken, vad har jag nu för ont att säga om Aladdin-askar?
- JO! På julafton gjorde jag en hemsk upptäckt som faktiskt inte får ske - De har ändrat smak på chokladpralinerna. Skulle avnjuta min absoluta favorit, längtat hela året (nåja, lätt överdrift), tar en tugga och inser att de bytt nougatcrisp mot lakrits- och halloncrisp! Ser precis likadan ut på utsidan som förr, jäkla lur. Sånt hade fått mig att gråta för några år sedan, haha.
 
Den avlånga med en virvel på.
 
Näe ni, nu ska jag packa lite, städa runt här hemma som att jag ska vara borta 3 månader och sedan antagligen ta något lugnande. Skoja. Har tidsinställt några inlägg under tiden jag är borta så skippa inte att kika in här, hehe. PUSS hjärtan <3
 

MINA MÅL & DRÖMMAR FÖR 2018!

 
Hej mina älsklingar!

En person ville se mina mål, det räcker givetvis för att jag ska skriva ett helt inlägg om dem. Nytt år, ny energi och dags att kicka igång allting. Min pepp inför detta år har inga gränser! Som ni förstår så är jag i en "bra stund" just nu (skrev om det i detta inlägg).

 

Stora och små mål för 2018!

 

♥ Jobba fler timmar så jag kan tjäna mer pengar. Måste börja spara! Behöver därför planera jobbveckorna så jag kan få de olika jobben att klaffa schemamässigt. 

 

♥ Göra något nytt kring bloggen. Det här är nog året då jag antingen slutar blogga eller så ser jag till att den tar en annan riktning. Mer nischat eller seriöst med fokus på ett speciellt område. 

 

♥ Om det blir en fortsatt *bloggkarriär* så vill jag skapa ett blogg-konto där jag sätter in pengar från samarbeten etc för att sedan köpa något onödigt (läs: märkesväska). Om sisådär 34 år heh.

 
♥ Inspireras mer! 2018 är året jag ska radera avund helt och istället använda andra som inspiration och drivkraft. Aktivt leta inspiration när jag får livsdepp.

 

♥ Yoga/meditiera. Ja! Detta är min nya, jag VET att det kommer hjälpa mig både fysiskt och psykiskt så det här ska jag faktiskt starta med. 

 

♥ Bli bättre på att värna relationer till vänner som bor i andra delar av Sverige. Ett samtal, eller kanske ett besök någon helg, är faktiskt inte SÅ svårt.

 

♥ Hitta en bra BUS så jag kan hålla en bränna året runt.

 

♥ Ändra något kring min träning/motion. Vet inte hur eller något men jag vet att det inte är hållbart som det är nu. 

 

♥ Resa mer!! Får fan bli ett eget inlägg med platser jag vill besöka 2018.

♥ Åka businessclass.

 

♥ Arbeta med den skam jag känner kring mig själv varje himla dag. Alltid denna skam kring hur jag är, ser ut och gör. Det är min starkaste känsla tror jag och den dagen jag slutar shamea mig själv kommer vara en stor dag.

 

♥ Dricka bubbel på olämpliga tider.

 

♥ Sluta bita på naglarna och pilla på nagelbanden, måste få snygga händer!

 

♥ Bli mer förlåtande. Både mot mig själv och mina misslyckanden men också mot andra. Dvs inte vara så jävla (!) irriterad på människor som inte är prick som jag vill.

 

♥ Sluta dejta killar under 25.

 

Det var några av mina förhoppningar inför kommande år det! Har ni något speciellt? Kul om ni berättar ju!