EN RIMLIG OCH EN ORIMLIG LÄNGTAN!

Det är mindre än 2 veckor tills jag åker till Miami! Jag kan inte fatta detta, kanske för att jag bokade så sent, brukar veta om det flera månader innan annars. En fördel med att jag inte fattar hur snart det är är i och för sig att jag inte börjat oroa mig än. Jag har mer längtan än ängslan, det är ovanligt för att vara mig!
 
Jag har läst massa utomlandsbloggar sista tiden och alla bilder på stränder, hav, palmer, bara ben, shoppinggator utan slask och bara andra miljöer överlag gör mig så pirrig!
Det känns lite som att det inte spelar någon roll hur vädret är, om Forever21 stängt eller om boendet inte är så nice, jag kommer ändå uppskatta allt! Såklart ett plus om det är sol men tidigare år har jag typ varit nervös över tanken att det inte ska vara kalasväder så jag hinner sola och bada och få en fräsch bränna, nu vill jag verkligen bara komma iväg och ha ett avbrott från vardagen.
 
Se så härligt!
 
Detta är då den rimliga längtan som ni kanske förstod. Den orimliga är att jag känner ett litet (notera, litet) sug att åka till fjällen! Haha, knäppaste ever. Har alltid fått rysningar av tanken på utomhusaktiviteter på vintern. 
Är väl inte svenska fjällen som gett denna längtan utan snarare någon lyxig Italiensk alpby. Men Sälen skulle fan funka ändå. Har fobi för benbrott så jag slänger mig ogärna nerför backen, men jag vill åka längdskidor, ta promenader i vackra miljöer och sitta med ett glas vin i solen på en afterskii. 
 
Som ni kanske förstår har jag inga bilder i arkivet på det här, men såg dessa på Pinterst.
 
Kan inte ni berätta var ni allra helst skulle vilja åka nu? Måste inte vara drömresan men vad som känns mest lockande precis just nu. För mig kan det vissa stunder vara helt otippade saker som jag aldrig är sugen på annars. Som typ fjällen ;)


Linda G    •     •  

Underbart, förstår att du längtar massor. Jag skulle gärna vilja åka till paradiset Thailand just nu. Bara njuta av sand mellan tårna, köpa underbart god färsk frukt från någon som säljer på stranden, njuta av att bara läsa böcker i en solstol i skuggan med en kall öl bredvid mig. Sen går man iväg och käkar lunch på nåt mysigt ställe och njuter av smarrig thaimat, då helst fried rice chicken. Ahh...bästa!

Svar: Åh men låter sååå gött! Du borde läsa Elin Skoglunds blogg just nu... på egen risk ;)
Isa Bylund

Anonym    •     •  

ser nice ut

Jennie    •     •   http://mittfinajag.webblogg.se/?tmp=282949

Så härliga bilder, dessa är.

Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Va skönt att du känner mer längtan än ängslan inför resan! Jag minns knappt senast jag reste, det är SÅ mycket ångest för mig :-( Så känner tyvärr ingen längtan edter att resa...

Linda G    •     •  

Tack för tipset, ska spana in hennes blogg. ;)


Kom ihåg mig?