HUR GICK DET MED MÅLEN OCH HUR PEPPAD ÄR JAG PÅ 2018?

Nu ska vi se hur det gått efter det här inlägget! Skrev det i november och listar saker jag ville hinna med innan året är slut.
 
FÅ ORDNING PÅ JOBBFRONTEN.
Halvt check. Har absolut mer koll än för en månad sedan men har inte kommit in i rutinerna än och sånt gör mig stressad och ängslig. Dubbelkollar liksom allt och skriver maniska planeringar för att inte missa ett jobbpass, något jag ska skicka in till Ida eller att kolla mailen. Tror verkligen det kommer bli så mycket lugnare dock när jag kommit in i det mer och blir mer safe i min *roll*. 
 
STYRKETRÄNA REGELBUNDET
Fkn big check på den!! Jag har kört hemmapass via YouTube, jag har kört med mitt gummiband, rygglyft och magövningar flera gånger i veckan. Sedan var jag faktiskt på gymmet en dag men kände att jag inte riktigt är där än att jag kan hantera den sortens träning på ett sunt sätt. Bättre att vänta liiiite till. Blev fan lite stolt över min egen självinsikt!
 
Såklart inte en ny bild, men gruppträning är kul! Det kanske jag ska börja med istället!
 
FIXA GARDEROBEN
Hahaha. Nä. Tänker varje morgon att jag inte har något att ha på mig och att allt känns såå tråkigt. Ursäktar fortfarande mitt icke-uppstyrande av detta med att jag inte har råd. 
 
MINDRE SOCKER - MER NÄRING!
Ni skulle nog inte se några större framsteg, men jag har verkligen försökt tänka på det. Byter en del (hehe, ska ju inte överdriva liksom) av min choklad mot nötter och torkad frukt. Har snöat in lite på fikon nu, knastrar så kul! Har minskat mitt PepsiMax-drickande också plus att jag varierar mina middagar mer och försöker tänka "näring" istället för "enkelt",
 
Se den här fina, balanserade måltiden: kyckling! Avokado (i guccan)! Skinka! Åt också en varm paprika med fårost. Haha eller getost? Vad är ens skillnaden på djuren? Aja, ni ser - hela kostcirkeln!
 
STARTA ENSKILD FIRMA
GJORT! Var inte alls svårt men ändå trillade 15 kg från mina axlar. Så skönt!
 
Egentligen vill jag skriva mina mål, tankar och förhoppningar inför 2018 nu men det blir nog lite långt. Haha, mitt ständiga bloggproblem. Så tror det blir ett eget inlägg om ni är nyfikna på det :)


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Torkade fikon överkonsumeras av mig haha :-) Så gott!!

Meg    •     •   http://megs.blogg.se

Men du är ju fikagalningen no 1, att dra ned på sockret hade ju inneburit färre fikainlägg! Gillar ju dom :))) coolt att du startade enskild firma och allt också, det var väl ändå så sent som i november du skrev det? Credd!!

Svar: Åh men fint att ni (du får stå för alla läsare :))) inte tycker mitt fikande blir tjatigt ;) Tack och bock, är fan stolt över mig själv som fick tummen ur, haha! Var inte en superkul uppgift men hallå hur buissss känner jag mig inte nu??
Isa Bylund

Hanna Karlsson    •     •   http://hannafialotta.blogg.se/

Jag fick ett galet sug på fikon igår när jag var i affären. Tror jag måste köpa en låda. Jag älskade det som barn. :-)

Svar: Jaa jag kör torkadet, sååå gott <3
Isa Bylund

Kourtney Yasmine Styles    •     •   http://betterwords.blogg.se/

Har du startat enskild firma? Vad heter företaget och vad är det? För att fakturera till dig?

Svar: I have! Företaget heter inget spec, ovanligt när det är enskild firma. Men jaa, det är för att kunna fakturera :) Så svårt men känns ändå som en bra grej att kört igång med!
Isa Bylund

Kourtney Yasmine Styles    •     •   http://betterwords.blogg.se/

Aha ok! 😊😊 Har också enskild firma :) Det är en del att sätta sig in i där i starten hehe, som du skrev, men man lär sig ju ändå nåt och det är ju ändå ganska kul i efterhand och för själva huvudorsaken - att ha egen firma 😊😊☺️


Kom ihåg mig?