MIN OPTIMALA RELAXKVÄLL!

- Sponsrat inlägg -
 
Hej raringar!
Nu ska jag skriva om ett väldigt, väldigt ovanligt ämne.. nämligen hushållstema. Stopp och belägg, gäspa inte stort och tryck bort! Fick nämligen ett mail för några dagar sedan om jag ville göra ett samarbete med ett företag som säljer härliga bubbelbadkar. Tänkte spontant att jag har noll att säga om det och aldrig skulle få till ett äkta inlägg på temat. 
Men samma dag pratade jag randomly nog med en vän om vilka saker vi nuförtiden (jämfört med när man var ung.. YNGRE) har som önskemål i båda våra kommande boenden. Ja ni hör vilka samtalsämnen jag har med mina vänner, haha. 
 
Båda dessa har många kriterier jag önskar!
Bilder härifrån.
 
Iallafall, högst i topp: tvättmaskin. Badkar kom också med på topp 5 så då tänkte jag att jo fan, jag kan allt skriva ett inlägg om badkar ;)
De är en del av min romantiserade bild av en hemmakväll, låt mig guida er genom den: det är ruskväder ute, jag fryser såklart och är genomblöt. Kommer hem och sliter av mig de droppande kläderna. Tappar upp ett skumbad medan jag slår på jazz eller nått på Spotify, häller upp ett glas vin, tänder ljus i badrummet osv osv ni vet hur den filmscenen ser ut. Sen hoppar jag i, blir varm och avslappnad som jag aldrig är i min rastlösa själ. Kör ett race med *selfcare* med pedikyr, peeling och hela rubbet. Går upp och sveper in mig i en gosig morgonrock. Sen sätter jag mig och äter choklad framför någon serie. Sista delen är precis som alla mina kvällar med andra ord, heh.
 
Blev en lång story men lät det inte nice? Är det någon därute som faktiskt har den typen av kvällar ibland eller existerar de enbart på film? Såhär ser en variant ut som de säljer på Trademax (företaget inlägget är i samarbete med). Lyrrigt va?
 

 


Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Jag har badkar men inte ett så där lyxigt :-D haha!


Kom ihåg mig?