MINA MÅL & DRÖMMAR FÖR 2018!

 
Hej mina älsklingar!

En person ville se mina mål, det räcker givetvis för att jag ska skriva ett helt inlägg om dem. Nytt år, ny energi och dags att kicka igång allting. Min pepp inför detta år har inga gränser! Som ni förstår så är jag i en "bra stund" just nu (skrev om det i detta inlägg).

 

Stora och små mål för 2018!

 

♥ Jobba fler timmar så jag kan tjäna mer pengar. Måste börja spara! Behöver därför planera jobbveckorna så jag kan få de olika jobben att klaffa schemamässigt. 

 

♥ Göra något nytt kring bloggen. Det här är nog året då jag antingen slutar blogga eller så ser jag till att den tar en annan riktning. Mer nischat eller seriöst med fokus på ett speciellt område. 

 

♥ Om det blir en fortsatt *bloggkarriär* så vill jag skapa ett blogg-konto där jag sätter in pengar från samarbeten etc för att sedan köpa något onödigt (läs: märkesväska). Om sisådär 34 år heh.

 
♥ Inspireras mer! 2018 är året jag ska radera avund helt och istället använda andra som inspiration och drivkraft. Aktivt leta inspiration när jag får livsdepp.

 

♥ Yoga/meditiera. Ja! Detta är min nya, jag VET att det kommer hjälpa mig både fysiskt och psykiskt så det här ska jag faktiskt starta med. 

 

♥ Bli bättre på att värna relationer till vänner som bor i andra delar av Sverige. Ett samtal, eller kanske ett besök någon helg, är faktiskt inte SÅ svårt.

 

♥ Hitta en bra BUS så jag kan hålla en bränna året runt.

 

♥ Ändra något kring min träning/motion. Vet inte hur eller något men jag vet att det inte är hållbart som det är nu. 

 

♥ Resa mer!! Får fan bli ett eget inlägg med platser jag vill besöka 2018.

♥ Åka businessclass.

 

♥ Arbeta med den skam jag känner kring mig själv varje himla dag. Alltid denna skam kring hur jag är, ser ut och gör. Det är min starkaste känsla tror jag och den dagen jag slutar shamea mig själv kommer vara en stor dag.

 

♥ Dricka bubbel på olämpliga tider.

 

♥ Sluta bita på naglarna och pilla på nagelbanden, måste få snygga händer!

 

♥ Bli mer förlåtande. Både mot mig själv och mina misslyckanden men också mot andra. Dvs inte vara så jävla (!) irriterad på människor som inte är prick som jag vill.

 

♥ Sluta dejta killar under 25.

 

Det var några av mina förhoppningar inför kommande år det! Har ni något speciellt? Kul om ni berättar ju!Ida    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se

Så tråkigt att du känner skam över dig själv :-( Att sluta känna avund och ist bli inspirerad är såå bra mål :-D Tror man mår mycket bättre av det! Haha, asså jag dejtar aldrig någon under 25 men så är jag iof äldre än dig men de är så jävla omogna i mitt tycke. Kram och ha ett fint 2018 <3

Ewe    •     •   http://ewees.blogg.se

Inte sluta blogga! :(

Sluta bita på naglarna för mig med, och hitta nytt jobb där jag kan utvecklas och trivas under en längre tid.

Svar: Låter som grymma mål! Vi peppar varann i båda två tycker jag :)
Isa Bylund

Maya Larsson - Entreprenörskap & pepp    •     •   http://www.mayalarsson.se

Sååå bra mål, heja dig!


Kom ihåg mig?