NÄR MAN FÅR DET DÄR PEPP-RYCKET!

HEEEJ!
Ojoj, gud så utmattad jag var i måndags när jag kom hem! Behövde återhämta mig hela dagen och vi var ändå "bara" närmsta familjen som umgicks under jul. Men det var så intensivt socialt och jag är inte van att vara social 24h om dygnet. Blir så jävla ledsen att jag är sådan :( Vill bara ha en hjärna med normal ork..
Hursomhelst, nu är energin tillbaka och jag har några effektiva dagar innan Miami och jag är så djävulskt peppad på dem! Blir alltid såhär inför nya året för åh vad jag älskar nystarter.
 
 
Just nu svämmar jag nästan över av inspiration, motivation och idéer så jag kan inte ens sortera dem. Jag vet liksom inte vad jag ska prioritera och börja med. 
Jag har så många utkast till bloggen som väntar, jag har så många idéer jag fått som jag måste prata med Ida om, jag har så många saker jag vill göra med vänner, jag måste höra av mig till Gateau och få ordning på hur jag ska lägga upp de timmarna, jag har så mycket saker jag är taggad på att ta tag i!
 
Hittade en leopardscarf hemma appropå inget, ska leta någon bra tutorial för hur man knyter dem snyggt. Inte så lätt som man kan tro! 
 
När jag är såhär overloaded måste jag prioritera så jag lägger det här pepprycket på rätt saker. Bloggen borde väl hamna sist men det kan inte ske, det vet ni. Den är en viktig del av mitt liv :) Dock vill jag inte *slösa* tid i onödan på inlägg/grejer som inte är speciellt roligt så jag vill gärna ha er åsikt!
 
Fyra funderingar, så tacksam för er som tar er tid att svara:
 
 1. Vet inte riktigt hur jag ska göra när jag är i USA, ska jag tidsinställa inlägg tycker ni? Eller ta en liten paus och kanske liveblogga därifrån någon gång? 

2. Vill ni läsa om mina mål för 2018? 
 
3. En sammanfattning av 2017?
 
4. Vad vill ni ha mer/mindre av framöver? Tveka inte att ge feedback även om den är hård.
 
 


Lars Gustafsson    •     •   http://nykterfyllekaja.blogg.se/

Jag är själv utomlands ett tag. Jag tidsinställer GMT +7 inte. Jag skriver nåt inlägg i veckan, hemma skrev jag varje dag

Lars Gustafsson    •     •   http://nykterfyllekaja.blogg.se/

Skriv gärna framtidsplaner 2917 sammanfatta ditt härliga år 2017 och skriv givetvis hur du upplever. Vänner på ditt nya place. Nya exPerience Lycka till i ditt nya liv

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Sänd live från Miami 😃
Gillar att läsa om andras mål och drömmar så det vore kul :)

Matilda Berlin    •     •   http://matildaberlin.se

Men alltså guuu vad underbart att läsa!! Du är ju så fantastisk!
För att svara:
1. Tidsinställ några så du kan slappna av och inte få sån panik över att du känner att inlägg måste ut. Så en liten mix av båda =)
2. Hell to the yes!
3. Hell to the yes!
4. Hmm vad svårt! Jag vet faktiskt inte. DU är grym och så enkelt är det =)
Kram <33

Svar: Men hörredu, tack för alla svar! Fint att du tog dig tiden <3 Your wish is my command! haha <3<3
Isa Bylund

Hemma Hos Felicia    •     •   http://feliciahblogg.webblogg.se/

jag vill gärna höra dina mål för 2018, kan behöva lite inspiration och du är verkligen peppande!!! :D

Svar: ah men fining! Det där räckte för att jag ska skriva ett sånt inlägg, haha ;)
Isa Bylund


Kom ihåg mig?