LITE AV DET VANLIGA OCH MÅLEN FÖR VECKAN!

Hello!
Vad trött jag blir på mig själv... tänkte verkligen att jag skulle ha en vecka där jag inte skriver så personliga saker utan mer lättsamt men nu när jag sitter här så inser jag att känslor och mitt mående är typ det enda jag har något att skriva om!? Fy vad sorgligt. Men okej, jag tar det jättekort sen ska jag berätta om veckan. 
 
 
Jag har hamnat i en period där jag är jävligt tunnhudad. När jag är såhär känslig och ängslig så vill jag knappt säga eller göra någonting för jag VET att jag inte kommer hantera *hårda* ord eller otrevligheter på ett bra sätt. Kan någon känna igen det? Att vilja klappa alla medhårs typ för att ingen ska bli arg på en. Hur fan lär man sig att hantera att människor ogillar en och tycker man är dum i huvudet?
 
Det var psykpratet. Nu ska ni få höra om veckans planer och mål. Det här är tanken att jag ska göra:

- Söka jobb.
- Ta en fikadejt med Laura (äntligen).
- Träffa en annan saknad vän.
- Lägga åtminstone en timme på mina uppgifter från psykologen. 
- Få till en kompisdejt med en ny person.
- Styrketräna hemma minst två gånger.
- Boka tid hos hudläkaren.
- Brainstorma mina planer kring bloggisens framtid.
- Ev åka till Örebro.
- Träffa Amanda och Linda innan hon åker hem! Det är ett måste, hör ni det tjejer?!
- Se till att bryta ett tvångsbeteende jag har. Det bara ska ske, oavsett hur.
- Ta tag i projekt viktuppgång! Har någon tips på energitäta livsmedel som är lätta att ha med på språng eller åtminstone lätta att tillaga så får ni mer än gärna tipsa. Inte nötter pga svindyrt. Inte avocado pga gillar inte. Tack på förhand!
 
Titta bara, har ju ganska mycket att pyssla med i veckan ändå, hann ni somna? Jaja, vi säger väl hejdå nu då. Puss på er, tack verkligen till alla som kikar in här varje dag. Ni gör mig så glad.

SISTA JULI, SISTA JOBBDAGEN.

Nånting säger mig att mannen bredvid Emelie inte är nöjd med sitt kaffe ;) 
 
Godmorgon babes!
Det där var tre bilder från min härliga lördag när jag hängde vid Mariatorget i solen. Idag är det dags för mig att åka till kontoret för sista gången! Låter så dramatiskt och ledsamt, jag och avsked är ingen rolig kombo.. Men sen ska jag ha sommarlov vilket faktiskt känns väldigt härligt ändå. Som jag skrivit tidigare ska jag verkligen försöka göra något av dagarna så de inte bara flyger iväg och sen sitter jag där och undrar vad tusan jag gjorde egentligen.
 
En rolig grej som är inbokat är iallafall Gotland med mammi, längtar sååå mycket! Har velat åka till Visby i evigheter, verkar som en perfekt stad för mig med kullerstenar, gulliga hus, blomlådor lite överallt och mysiga caféer. Haha, typiskt mig att nämna sådant också och inte Kallis, någon bra klubb eller härliga stränder. 
 
Förresten, det hände en så gullig sak när jag var på ett Espresso House i veckan. Alltid dessa caféhistorier ni vet. I alla fall så kom det in två tjejer med en redig norrländska, de måste varit från absolut nordligaste Sverige. De sätter sig i en soffa och den ena tjejen ba "ska vi gå och hämta en meny eller tror du de kommer ut med den?". Hahah, de trodde nog Espresso House var lite mer glammigt än det egentligen är ;) 
 
Nu kör vi igång veckan, hoppas ni får en bra måndag. PUSS!
 
 
 
 
 
 
 

PLUS OCH MINUS FRÅN VECKA 30.

 
PLUS
 
+ Det har löst sig med mitt boende för hösten! Ett jävla klippblock som släppte från mina axlar.
 
+ Jag tror *peppar peppar* att jag börjar ta mig ur deppsvackan lite.
 
+ Jag läste citatet "don't fight for their attention, if they really care you shouldn't have to" och då var det som att en polett trillade ner hos mig. Stämmer så bra och jag har flera sådana i mitt liv som jag måste göra mig av med, framförallt för min egen självkänslas skull. Visa för mig själv att jag tycker jag är värd mer. Typ. Det var faktiskt skönt att bara känna att nu är det nog.
 
+ Mysig lunchdejt med Katja.
 
+ När jag är förkyld blir all hjärnverksamhet lite långsammare, jag orkar inte älta, överanalysera och vara ängslig på samma sätt. Blir mer "äh, whatever". Faktiskt jävligt skön paus från det! 
 
+ Tog en promenad i *naturen* en morgon.
 
+ Ska iväg och träffa en såå saknad person alldeles snart!
 
+ Åt så himla god glass igår: blåbär och mynta + vanilj med hackad choklad, om någon undrar. Bra kombo som desutom blev halvsmält i solen. Då är det som bäst!
 
 
MINUS
 
- I veckan märkte jag att jag har ganska lite vänner. Det låter väldigt sorgset men nu när många är bortresta så står jag där och tänker "jaha, vem ska jag ringa nu då?".
 
- Det har varit jobbigt att vara tät i näsan. Svårast är att äta, borsta tänderna och sova för det går ju knappt att andas samtidigt som man gör de tre sakerna.
 
- Att min "alla ogillar mig"-känsla har blivit starkare.
 
 
Får räcka med tre minus, vill faktiskt lägga fokus på det roliga! Hur har er vecka varit gullisar?