- SUNDAYMOOD -

Hej finisar!
Jag tror jag skrivit förut att jag verkligen gillar söndagsmorgnar. Bara ordet för med sig så mysiga bilder i huvudet. Men idag känner jag mig inte så mysig. Jag har så mycket känslor inom mig (hej HSP) och jag är så trött på allt. Trött på att känna så mycket hela tiden. Trött på att låta andra påverka mig och hela min dag. Trött på att vara besviken. Trött på att vara ouppskattad. Trött på att ständigt känna mig ful. Trött på att mitt liv är så tråkigt. Trött på att allt är så jävla perfekt överallt man kollar. Just den där perfektionen har jag tröttnat så mycket på. Kan dock vara avund. Och innan nån nu blir irriterad på mig så kan jag säga att det jag är allra mest trött på är att jag VET vad jag inte är nöjd med i livet men ändå inte lyckas ändra det. Det gör fan ont.
Ja ni hör hur morgonhumöret är idag. Men jag ska rycka upp mig, möta Katja och gå på museum och jag vet att denna dagen kommer bli fin. Puss på er!
 


Martina    •     •   http://martinawilhelmson.blogg.se

Känner igen känslan. Vet egentligen också vad det är som är "fel" men kan inte riktigt göra nått åt det. Vilket får mig att känna mig låst. Svårt det där! Hoppas söndagen blir fin trots allt för dig.

Falling into selflove    •     •   http://fallingintoselflove.blogg.se

Känner igen mig så mycket i det här.
Skickar en stor styrkekram <3

Bella    •     •   http://nouw.com/bellss

Kram på dig Isa!

Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Många (de flesta) känner som du gör Isa. Du är verkligen inte ful! Du är så vacker :) Och alla andra har det inte perfekt men det kan se så ut på ytan. Försök se det du faktiskt HAR istället för det du inte har. Många är nog avundsjuka på dig. Du är vacker, kul, har en rolig praktikplats, vänner, boende i fina Stockholm, en underbar familj som du har bra kontakt med osv. Du är driven och vågar drömma. Du är stark och modig.
Stor kram

Svar: Finaste Ida, det där betydde<3 SÅ MYCKET! Tack för att du tog dig tid att skriva det.
Isa Bylund


Kom ihåg mig?