BILDER FRÅN MIN ONSDAG + FREDAGSPLANER!

Godmoooorgon darlings!
När jag vaknade i onsdags kände jag "näe, idag är jag inte på humör" och ansåg att dagen var körd. Så jäkla dumt beteende att bestämma sånt direkt, haha. Men det blev minsann en fin dag ändå, dokumenterade den lite via mobilen. Efter en förmiddag på praktiken åkte jag mot söder..
.. där mötte jag Katja och åt lunch. Man ska icke ha för höga förväntningar på utbudet i salladsbaren efter lunchruschen. Men fick i allafall kyckling och rödbetor, två av mina favvolivsmedel nuförtiden.
Hann visst med en toalettselfie också. Det kändes väldigt 2011.
 
Såg ett gulligt hus också. Älskar gulliga hus!
Här ska jag hugga in. Kan vi please insert en skrattgråtande emoji över hållningen. hah!
 
Nu hoppar vi tillbaka till nutid. Idag är det fredagsfeeling! Mina planer för dagen är fortfarande oklara, det händer knappt i mitt liv att jag inte styrt upp det dagen innan.. får se vad som händer helt enkelt. Väldigt passande rubrik på detta inlägg kände jag nu ;)
Jag har märkt en sak.. Mitt humör en dag speglas av hur dagen innan var. Att jag vaknar med gårdagens energi och inställning på något vis, om ni förstår hur jag menar? Därför ska vi kika på saker som var bra igår. Småsaker men ändå: 
 
♥ Att det är så härliga personer på kontoret! Fylls med massa bra energi av att vara där. Alla är så gulliga och jag känner mig verkligen uppskattad. Hehe nu kanske någon därifrån läser och ba "eh? hon har fått det om bakfoten".
 
♥ Jag hittade en 500-lapp på gatan! Ytterligare en grej som knappt händer. Nu kan jag *lyxa* till det med smaksatt yoghurt eller något istället för fil, haha.
 
♥ Jag kunde sätta mig en stund i solen med en bok och pepsi och varva ner. Måste förövrigt ta tag i pepsimax-beroendet.
 
♥ Har fått svar på några mail angående intressanta jobb, vågar dock inte hoppas på något men man ska glädjas åt det lilla.
 
♥ Jag fick vissa insikter om varför jag mår som jag mår och varför jag gör som jag gör. Varje litet framsteg med mitt psyke gör mig glad!
 
♥ Jag var jäkligt effektiv och bockade av massor från att-göra-listan. Sån lättnad!
 
Ska försöka återupprepa det idag så nu är det dags att sätta igång dagen. Puss på er gullisar!
 
 


Linda    •     •   http://lindaviktoria.se

Men åh vilken mysdag!!

Och hitta 500kr, wow så nice! Tycker definitivt att du ska unna dig själv nått <33


Kom ihåg mig?