EN LUNCHDEJT VID KARLAPLAN.

Hello lovebirds!
Söndagsmorgnar, det är något extra med dem va? Även om jag inte alls gör något speciellt så känns det som en skön stund.
Ser tillbaka på veckan och känner mig nästan lite tillfreds med livet just nu. Vågar man vara det? Jag borde ju inte vara det rent logiskt eftersom jag inte har ett så drömmigt liv, haha. Men jag tycker saker är kul, kan hantera mig själv åtminstone någorlunda bra, vädret har varit fint, jag trivs asbra på praktiken. Ja, fan. Jag får passa på att uppskatta detta nu.
 
En grej som satte guldkant på veckan var i tisdags när jag och Isabelle smet från kontoret en stund och hade en lunchdejt. Jag har ju läst hennes blogg ett bra tag och vi hamnade visst på samma jobb/praktik under sommaren. Vilken slump va! Här är hon:
Vi satte oss vid fontänen (som inte är en fontän längre utan helt tom. Sånt ser så ledsamt ut tycker jag). Där lunchar visst folk som jobbar vid Karlaplan och har matlåda med sig. Här är jag:
Vi hade visserligen inte matlåda men nästan, vi slank in på ICA och köpte plocksallad! Så bra att de börjat med exotiska frukter i salladsbaren, känns lyxigt till tisdagslurren. Älskar konceptet med plocksallad, alla får ta det de vill ha, alla blir nöjda och det är billigare än restaurang :))
Jag envisas alltid med att ta grönkål bara för att jag någon gång hört att det är det abosolut nyttigaste man kan äta. Varje gång inser jag hur äckligt det är. Denna gång spottade jag ut det bakom bänken... vuxet va?
Sen var det dags att gå tillbaka till kontoret. Men denna stund var så guld värd, sånt här måste jag göra oftare!


Ida Jansson    •     •   http://onlyonewaytogo.blogg.se/

Grymt bra med plocksallad 😀 Borde finnas plockfrukost också 😃 Tänk olika yoghurtar, müsli, granola, frön och massa bär som man kan fylla i bägare 😀

Svar: åh ja! tyckte det var ett framsteg med bär-avdelning med självplocket iaf ;)
Isa Bylund

isabelle    •     •   http://isabelleburlin.blogg.se

Gulle dig!! så mysig lunch, får vi göra om snart :D

Svar: hjärta dig!
Isa Bylund


Kom ihåg mig?